Kremator
Član
Tacnije ispravnu rolo....
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
To sam hteo da kažem. Ko ima manje stoke, ili još tacnije manju površinu lucerku, kako sa rolkom.Ima kome rolo ne zavrsava posao.
Isto kao i sa malom samo mnogo lakseTo sam hteo da kažem. Ko ima manje stoke, ili još tacnije manju površinu lucerku, kako sa rolkom.
Samo ti treba nosac za bale i jednu po jednu nosis kuciIli ko se greje na bale , ja jos nisam video pec na rolo bale.
I nije resenje samo kupiti rol presu treba tu i prateca mehanizacija za manipulisanje balama itd ,itd....
Pa kako bi ti izbalirao 15 ari, gde u leto bude 5 malih bala?Isto kao i sa malom samo mnogo lakse
Sent from my moto e(7) plus using Tapatalk
И да буде светло зелене боје и пише клас маркант 60 на њој.Kupi ispravnu presu... To je najbitnije..
Lepo,ides po njivi i sve pokupis,dodjes kuci i istreses ispred jasalaPa kako bi ti izbalirao 15 ari, gde u leto bude 5 malih bala?
Meni redovno ostane tako malo, a nemam životinje, i šta ću onda stim, odnesem kod komšije koji ima krave... Al još mi se nije desilo da završim njivu sa, celom balom, ili ostane ili mali fali...Lepo,ides po njivi i sve pokupis,dodjes kuci i istreses ispred jasala
Pa i ja kad baliram vise ostane mi 15-20m u redu odnesem kuci u presi
Sent from my moto e(7) plus using Tapatalk
I jel treba da prodas rolku i kupis kockicu?Meni redovno ostane tako malo, a nemam životinje, i šta ću onda stim, odnesem kod komšije koji ima krave... Al još mi se nije desilo da završim njivu sa, celom balom, ili ostane ili mali fali...
Ispravne mogu biti obe , ja kazem koja duze traje i koja je konstruktivno bolje resena.Ja bi rekao da bude tamno zelene sa žutom felnom...
Daner bi rekao samo crvena i bog..
I tako u krug..
Ispravna presa je dobra presa, a boja manje bitna... Bitnije je da u okolini ima nekog ko to zna da popravi danas sutra.
2 čvora praviСвеже балу али на истом чвору остане још један чвор свезан као машница и после тога пуца шпага