Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Pozdrav,imam pitanje u vezi lufta u tijelu vezača.Nabavio Welger ap 42 ove sezone,uredno radi(na 1000 bala bez razvezane).Kada odvijem vijak koji drži tijelo petljača i petljač podignem u gornji položaj ima lufta u tijelu,znam da ima čahura između osovine i tijela.Diskovi su u vrlo dobrom stanju.Sve je više manje original na presi.Sada je li pametno da se upuštam u takve popravke,piksiranja, ako sve radi bez greške, malu količinu bala baliram do 2,3 tisuće.(prolista sam dosta temu,znam kakva aždaja zna postati,u jednom trenu sve radi,malo je pretreseš,ugodiš joj a ona se počne ljutit).Robertov drzac kanapa izgura preko 100.000 bala bez da upusta, imas ti neki drugi problem.
Proveri telo vezaca dali ima lufta na osovini, proveri rolnice na iglama, nozice .
I drzaci drze do odjerene sile, ako imas nesto sto stvara dodatni otpor spagi cupace je iz drzaca.Jednom sam imao situaciju i tup nozic ne odsece spagu nego je iscupa iz drzaca.
Ali prvo skini gibanj, otpusti onaj dole sraf sto drzi telo, zaokreni telo na gore i probaj ga cimati levo desno , ako imas lufta dosta eto ti razloga ...
U momentu vezanja telo se kezaci i gibanj ne drzi nategnuto kako treba
Sent from my POCO F3 using Tapatalk
Jesi siguran da ima caura?Pozdrav,imam pitanje u vezi lufta u tijelu vezača.Nabavio Welger ap 42 ove sezone,uredno radi(na 1000 bala bez razvezane).Kada odvijem vijak koji drži tijelo petljača i petljač podignem u gornji položaj ima lufta u tijelu,znam da ima čahura između osovine i tijela.Diskovi su u vrlo dobrom stanju.Sve je više manje original na presi.Sada je li pametno da se upuštam u takve popravke,piksiranja, ako sve radi bez greške, malu količinu bala baliram do 2,3 tisuće.(prolista sam dosta temu,znam kakva aždaja zna postati,u jednom trenu sve radi,malo je pretreseš,ugodiš joj a ona se počne ljutit).
Bas to sam hteo rec.. citam po temama svasta o uslugama.. i mogu vam samo reci da su vasa sela jos ziva i budite sretni dok je tako. Kod nas usluga jako malo i sitno, a masina pun kufer… sa vise usluga ko hoce da radi nema sta da brine za masinu. Sve se popravi i otplati.Presa je mašina za štancovanje para ali naravno pod uslovom da ima posla.
Da postoji čahura,evo i slika iz kataloga za AP 42(brojem 5 označena).Nema tu čaure, tu su telo vezača i poklopac sa mazalicom.Na novom tipu vezača takođe ide bez čaure, kućište sa ležajem i ćao.