Balirka

Imam dzondir CB 300 presu, ali su njoj tockovi na biksnu i dobilo je to lufta pa sam kupio glavcinu od poljostroja.
Treba mi za levi tocak prese, ne taj od pick upa.
Odgovara od tamica?

Poslato sa WAS-LX1 pomoću Tapatoka

Mislio sam da nosi 15", desni tocak mi je 15" hoce li biti mnogo vislja ako levi stavim 16"?

Poslato sa WAS-LX1 pomoću Tapatoka

Zavisi od profila gume. Npr. ako je na 16 ci niži profil može biti iste visine kso i 15. Isti slučaj i na autima npr. Isto auto nosi gimd od 15-17" a visina ista

U svakoj prodavnici delova za poljo mehanizaciju samo poneses stari za mustru

Послато са moto e5 play помоћу Тапатока

Samo im objasni šta i za čega ti treba

Ja sam na mojoj "Švabici" menjao pre odpriike mesec dana , nazvao i rekao šta mi treba a oni mi rekli koi lanac, korak i broj članaka.(y)(y)(y)

Pročitaj pažljivije. Rekao sam da ljudi verovatno imaju kataaloge sa modelima i oznakama koje čega (balirki berača kombajna) Ja sam rekao treba mi lanac za pogon vila na welger 45ap ,a oni meni to je ojačan lanac 5/8 115 članaka ta i ta cena prva klasa, ta i ta cena druga klasa ,da šaljemo ili ne? i sve gotovo.

Pozdrav, problem s balirkom john deere 332, ne skida cvor s petljaca na jednoj strani.
Promijenjen petljac, promijenjena rolnica na polugi noza i promijenjen nozic za odsecanje spage. Skidac cese od petljac.. Spaga tewe proba o i sa tip 400 i tip 500..Ne znam u crmu je problem.. Izbalira 5 bala pa ostane cvor pa 20 bala, pa 10, pa 15 pa 25..ako Nek vise zna molom pomoc

Jedino ovako na slepo da ti kazem da uporedis sa onom drugom stranom koja radi dobro pa da vidis dali ima neke razlike, da nije mnogo pritegnuta ona opruga od petljaca pa jako drzi petljac posto je nov

Probao petljac do kraja skoro otpustit i pritegnit uvijek isto radi. Sve isto ko na drugoj strani, jedino ona poluga noza ide malo manje lijevo desno nego na drugoj strani. (na drugoj strani ide vise jer je osovinica dobila lufta).

Ako ide do kraja petljaca da moze da skine kanap onda nebi trebalo to da bude problem probaj zameni mesta skidacima ili petljacima pa ces nesto eliminisati

Ide i prede petljac za 6,7mm.petljac i stari i novi ista stvar. Jedino ceelu polugu noza zamijeniti s jednu strane na drugu..

Nazad
Vrh