INTERNATIONAL
Član
Pokušaj malo petljac dotegnut da bude jači čvor.
Poslano sa mog HTC Desire 828 koristeći Tapatalk
Poslano sa mog HTC Desire 828 koristeći Tapatalk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Što tako debeo kanap koristiš u ovo vreme oskudacije.I mi koristimo taj Dolomite jer nema springera i čini mi se da je lošiji.Radimo sa tip 500Uvek koristim springer sada Dolomite kanap 320 tip
Danas pred kraj ubacim novu klupčad i krenu sex jedno 10_15 puta mi je ispao kanap iz štipaljke (zatezač kanapa) uvek isti
Sreća pa imam dobre živce, zamenim mesta klupčadima opet isto kao da je uvrnut kanap ili ispadne ili napravi omču oko štipaljke
Poljostroj ima u sanduku za kanap na plafonu one Alke kroz koje ga privlačim pa tek onda ide u zatezač i čudi me da omča prodje kroz te Alke
Sutra ako nastavi tako menjam klupčad!!
Možda stavim drugačije štipaljke iz kojih ne može da ispadne
Sent from my moto e5 using Tapatalk
Odlična presa.Jesu li RS vezači.Presa je galligani 7000
Postoje dva razloga.Zbog cega se cvor razveze kad bala izadje i sta raditida ostane zavezana.
Razlika u ceni kanapa po bali je mizernaŠto tako debeo kanap koristiš u ovo vreme oskudacije.I mi koristimo taj Dolomite jer nema springera i čini mi se da je lošiji.Radimo sa tip 500
Ako si išao sa mađarskim.On bi trebao da bude tip 400.Pogledaj polugu noža-da ne prolazi malo daleko od petljača pa ne skine kanap.Trebalo bi skoro da se češe o petljač.To uradi nekom polugom ali polako da ne pukne.Pre toga vidi da nema neke risove na petljač pa ih skini finom šmirglom.Ne valja tu mnogo čačkati oko vezača-to su odlični vezači.Naravno proveri obavezno koliko su noževi oštri na poluzi.Da RS vezaci su na njoj.
Moji vezači su od 1999 i samo sam promenuo donosače,mada i to nisam morao al mi je ušla voda u uši kao Stojanu.Nikad mi majstor nije ušao u kuću za presu.Sve sam učio iz knjige za nju.Kada sam je kupio nisam znao ni kanap kako da provučem ali sa godinama se stekne neko iskustvo.Sada ne mogu toliko da radim ali deci objasnim šta treba da rade i presa ide i to bez jednog ležaja koji su deca našla na njivu,baš pored Stojana.Imamo 3 nove igle ali su još uvek stare na presi a krivljene su par puta dok me je zajebavao uključivač vezača.Pa mi se iskrivio i nosač igala pa sam napravio od deblje cevi i evo služi već jedno 15-ak godina.Онда купуј нове петљаче ако их ниси одавно мењао. Ја гледам да сваке треће године ставим нове петљаче јер им је то неки век трајања, наравно мала привреда је у питању. Прошле године смо само кљуниће променили,а сад када је отац ишао код деда Свете у Оџаке да нам наштелује петљаче он их је и мало доварио.