Balirka

Meni na 71 nije ocviko ni jednom,sad bas razmisljam o tome nisam ranije ni obraco paznju dok Daner nije napisao,na klasu mu je cviko al ne bas nesto cesto.

Ja i moj brat smo sedeci u kafani dosli do zakljucka da ispravnost prese zavisi od par faktora...ja imam john deere on cuvenu welgericu,i obe prese rade kao sat dok ja ne resim da podmazem ili on zapali cigaru dok balira..
Znaci da bi presa radila kako treba ne podmazivati i ne paliti cigaru..

Pasše od njuholanda samo su 10 mm krace pase moraju malo drugacije podeseti prosle godine sam ugradio na someku u ratkovu

Da li zna neko kakav kljuc treba za ovakve sarafe, komsija kupio galigani presu pa nema kljuca za ove sarafe sto drze noz na klipu/malju kako
ga ko zove ne znam
54047ec15e1dad8305f4b51c9ff12932.jpg

Sent from my G620S-L01 using Tapatalk
To je nož na klipu/takozvani leteći nož/ i za njegovu promenu ne treba vaditi klip.....
Potrebno je da se klip dovede u zadnju mrtvu tačku i skine se poklopac tunela za bale i sa zadnje strane se odvrnu šarafi...

downloadFileFS.php

Ovo je alat
downloadFileFS.php

Ovo je zamenski alat:osmeh:
737692_l.jpg

Ovo je zamenski vijak...JUS M.B1 126
Mainski_vijak_JUS_126_-_DIN_7991_-_kv_12.9_-_Uputena_glava.jpg

- - - - - - - - - -

Gde se mogu kupiti igle za pikap od galigani prese.

KONTAKT

KONTAKT

Studenička 16/A
Ada, 24430
Srbija
Tel.: 024 / 853 - 070
Fax: 024 / 853 - 070
Mob: 064 / 227 - 0172

Poslednja izmena:
Ko je u ADI, oni zeleni prsti iz ratkova trajali 1500bala kukuruzovine
A crveni od plamena jis traju mnogo su bolji!!

Послато са Lenovo A2020a40 уз помоћ Тапатока

Ma znam da ih ima, za prethodnu balirku sam uzimao u NS na klisi kod pijace tip pravi sve federe i po uzorku!!
Ali sam bio u ratkovu sa drugarom da on uzme igle i uzmem 20 komada za pick up i ono jedno VELIKO SRANJE pucaju deformisu se preskacu u tudje kanale stvarno sranje zivo!!! A imaju crveni sto sam dobio na balirci tanji za 1mm ali VRH kvalitet!!!
Taj iz ratkova je obican prevarant, ako uzmes iglu nije skroz ista kao original, uzmes rolnice za igle tesna im rupa, uzmes osovinu plitka kajla uvek nesto fali, a cene su DRANJE BEZ NOZA ILI TUPIM NOZEM!!!!

Uvek neprijatan i prepotentan a kad radi drugom onda je MONTER DELOVA, a kad radi sebi za prodaju onda CIGANISE gore nego mi seljaci!!!!

Ja kod njega uzeo lavirint ili razvodnik za pi kap 50evra za claas namontirao i otisli da baliramo uradio oko 500bala sav se rasuo isti dan pojeo prosuo u prasinu prekinuli baliranje kuci otac onaj stari izvario obradili lepo i eno ga isterao preko 30000bala nigde mrdnuo doslo mi onaj njegov da mu odnesem o glavu da mu razbijem.I lezajeve da su kineski duze bi trajali klasicni bofl majstor i trgovac.

Nazad
Vrh