Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
A sto iskopcavanje kardana pri okretanju i nije valjda da ti stalno puca manila u radu?Mi sve ali bas sve baliramo sa springer tip 500 i nema pucanja nastelujemo tezinu bale na prvih 10 bala i onda posle dva kruga samo proverimo mada ja na primer vec kad vidim balu znam jeli je prenabijena i preteska ili otpustena cim pocne da kida manilu te bale su sabijene krvnicki!I za dobar rad prese treba i uloga nije samo kaci i teraj valja to na pocetku sezone odneti na stelovanje ili da majstor sam dodje i da to uradi mada na zalost sve je manje dobrih majstora.Mi imamo Classa 60 i stelovanje petljaca i svega nam je radio deda Sveta iz Odzaka ali na zalost godine i bolest su svoje uradile i deda jedva da vise i radi sreca pa smo ja i otac isli kod njega pa je jako lepo ocu,a i meni objasnijo sta su najcesce mane i cake za popravku istih tako da nasu presu otac odrzava i za sada radi besprekorno oce malko da nas hefta u kukuruzovini ali jbg nije vise ni ona devojka i ta se nagutala svega i svacega.Tri ipo sata je 210minuta a gde je okretanje gde je pali gasi kardan gde je pucanje manile eeeeeeee moj maticu
Tako je pre par god covek na forumu, ali samo na forumu podrljao za dan sa IMT577 i 4 krila drljacom oko 40ha
Moze to ali na forumu!!!.
Stvarno terao sam novu ganc claas 65 ona jede guta ali 500-600 bala na sat pa nemojte me zasmejavati
Послато са Lenovo A2020a40 уз помоћ Тапатока
500+ na sat lagano w61Tri ipo sata je 210minuta a gde je okretanje gde je pali gasi kardan gde je pucanje manile eeeeeeee moj maticu
Tako je pre par god covek na forumu, ali samo na forumu podrljao za dan sa IMT577 i 4 krila drljacom oko 40ha
Moze to ali na forumu!!!.
Stvarno terao sam novu ganc claas 65 ona jede guta ali 500-600 bala na sat pa nemojte me zasmejavati
Послато са Lenovo A2020a40 уз помоћ Тапатока
Ova presa može da naštancuje poprilično jer guta i ide brzo i non stop puna usta,Ko se malo razume u balirke videće.Nikom ne podilazim samo komentarišem viđeno,jedino ako nije fotomontažaLeva je 10.75-15.3 ili 11.5-15.3 a desna 10.80-12 a može felna od Mercedesa ili Moskviča sa 5 rupa.
Pesa je odlična,nema nekih problema.Najvažnija je kondicija vezača a poželjno je da se vuče sa traktorom koji ima 5 brzina jer guta zdravo dobro.
To jos nisu puna usta , pogledaj izmedju sena i gornjeg dela kanala od usta je prazno bar 10cm.Ova presa može da naštancuje poprilično jer guta i ide brzo i non stop puna usta,Ko se malo razume u balirke videće.Nikom ne podilazim samo komentarišem viđeno,jedino ako nije fotomontaža
Za fotomontažu sam se našalio.Koja je caka da tako guta.Ne verujem da je samo zbog toga što je WelgerkaNije ovo foto montaza ide presa za sve pare ja na primer sa 542 nasu claas-ovku teram 5 spora 1 brza dok sa zetorom idem 2-3 brza.Imama jedan snimak u slami sa 542 ali ne znam da ga postavim inace ja na primer najvise volim presu da teram sa 542 on jadnik oseti kad god joj je tesko i kad zapne on propeva dok zetor taj mazgonja on samo ljulja.I sto kaze kolega Daner samo novi delovi i nema zime bez mnogo karabudzenja to ja malo imam problem sa ocem ali moja tvrdoglavost uvek pobedi on je tipa sve sto se pokvari moze i da se popravi lako je kupiti novo dok ja sam tipa odma novo pa sta kosta da kosta ali moji zivci nemaju cenu.
Stavi 5.6 sraf pa ce cvikati , i na desetak godina promeni ugao ruke sto tera klip na nutevima da udari ne idu na uvek iste zube na tanjirastom.Zorane snimak je moj a napravljen u vršenoj lucerki i nema tu nikakve cake samo sam hteo da pokažem kako može da ide ali je traktor jedva išao drugom brzom i crkavao pa nije došlo do izražaja.Ima veliku propusnu moć i što veći gas brže ideš.Glavni pogon je preko krute veze tako da nema da prezupči i nešto slomi a ima samo 2 lanca na celoj presi.Jedan pogoni pick up a drugi desnu ruku dodavača mase.Jedino što zameram na W 61 i W 63 je to što ne cvikaju šrafove na zamajcu nikada pa diferencijal trpi mnogo i popravka mnogo košta ali sve to ide u rok službe.
Meni je ocvikao par puta sraf kada od sunca upadne žica i jednom sipka od levatora za repuZorane snimak je moj a napravljen u vršenoj lucerki i nema tu nikakve cake samo sam hteo da pokažem kako može da ide ali je traktor jedva išao drugom brzom i crkavao pa nije došlo do izražaja.Ima veliku propusnu moć i što veći gas brže ideš.Glavni pogon je preko krute veze tako da nema da prezupči i nešto slomi a ima samo 2 lanca na celoj presi.Jedan pogoni pick up a drugi desnu ruku dodavača mase.Jedino što zameram na W 61 i W 63 je to što ne cvikaju šrafove na zamajcu nikada pa diferencijal trpi mnogo i popravka mnogo košta ali sve to ide u rok službe.