Sava21
Član
Ajd kad svi pitaju da pitam i ja sta predlazete,koju presu za imt 560?za sopstvene potrebe do 5000 bala godisnje?kod nas inace celo selo ima welger 52 i 53.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Sada bas nesto razmisljam tri sata=180minuta= 1800balaLuka sa pravom presom taj posao bi odradio za nešto malo više od 3 sata i jednim traktorom.
Kolko malo vise 20 minuta ili 59minutaNapisao sam malo više od 3 sata ne 3 sata.W 61 uradi 500 bala slame kada sve ide kako treba na sat vremena dok veće tipa 730 mogu i više.
Druze aj kad kirijas napravi balu kracu od 85_90cmLuka ne nerviraj se s Matičem, može svaka i 50 bala u minuti, ako podesiš duljinu bale na 20 cm.
Ajde da vidim to pa da umrem kao covek,a ne ovako slep pored ocijuTri ipo sata je dovoljno i opet manje od 5 sati i tri traktora sa tri balirke na njivi=manji utrošak goriva.
Ja nisam Matič ako ti nešto znači.
Kolega 300 sam ja radio sa jd 332 u mojim uslovima, brdo, male njive, livadsko seno. 600 i meni izgleda mnogo ali 500 u nekoj njivi tabli 10-15ha verujem da moze kad opicis red kilometar bez stajanja ili viseJa kad bih imao prosek 200-300 na sat bio bih srecan kao MLAD MAJMUN
Послато са Lenovo A2020a40 уз помоћ Тапатока