Balirka

Ja u ratkovu uzeo iglu,kad ono q... i kad sam ga nazvao da ne mogu da nastelujem on besan,poceo da galami,odma je poslat u rodne krajeve i zavrsili smo saradnju,dobro zboris Lovac Luka izgleda je stvarno pripsdnik LGBT populacije... :)

ja sam sa velgerom 52 6000 kom od 9 ujutru do 11 uvece uradio malo nismo crkli i ja i traktor prko 40 stepeni u hladu maznuli kombinatu 30 hektara slame 2003 godine odma se tovarilo 12 traktora iz sela je vuklo samo vicu brze

Someca 4500 jeftinija od Welgera ima bolje zaštite jenostavan vezač jeftina za održavanje
Gomila gluposti , od welgera ne postoji prostiji vezac i ne trebaju joj zastite, a tu somecu doteraj na crtu slobodno sa w61, da vidimo ko ce vise bala sa manje odresenih uraditi.U pola dana u pola noci kad god hoces.
Baliram vec 12 godina u proseku 40-50000 bala godisnje bez i jednog loma

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

Mozda nisam probao kod nas se usluzno radi sa vezivom 320 uz obavezno psovanje nadnicara zbog tezine bala, bilo je pacijenata koji mere tezine bala slamu ispod 15 kg tezinu bale nece da plate, malo se zezam ali stvarno ljudi traze dobro zbijenu balu denu u kamare pa je tumbaju vise puta mora dobro da je vezana

Posedujem presu JD 342 vec nekih 15 god. U kombinaciji sa traktorom 60 ks i vise, zna biti prava zver, ali nikada mi nije poslo za rukom da izbaliram 1ha za 15 min. Koliko bude bala na tom tvom ha? 100 bala ili manje?

I ja imam JD 336, vozim je sa JD 70ks, stvarno ide kao luda, ali ne moze za 15min 1ha.
sova, nemam claasa, nema ih u mome kraju, ali mi se svidjaju, posebno Markant 65, mislim da je to zvijer od prese..

Gomila gluposti , od welgera ne postoji prostiji vezac i ne trebaju joj zastite, a tu somecu doteraj na crtu slobodno sa w61, da vidimo ko ce vise bala sa manje odresenih uraditi.U pola dana u pola noci kad god hoces.
Baliram vec 12 godina u proseku 40-50000 bala godisnje bez i jednog loma

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

Čitajući tvoje postove sve što ti imaš od radila je naj bolje počev od traktora prese i ostalog.Tako da drugačijem komentaru od tebe se nisam ni nadao.možda grešim ali moje je mišljenje takvo kako jeste

Pa zar ne vidite da vas topalovic@ pali....:haha:
daner@ nemoj porediti babe i zabe w61 i someca2600 jednostavno nisu u istoj klasi .

Nazad
Vrh