Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Probat ću oovih dana da to riješim sam. Jer ovdje slabo ima majstora za balirke. A i oni što rade su čisti prevaranti. Evo danas u suhom sijenu 110 bala nije ni jednu razvezala. Pređem u drugu parcelu gdje je valažnije bilo koliko god popustim bale one teške, a i bilo ih razvezanih čak 5 komada na 60 izbalirani .Onaj lanac zub po zub, okines paljenje i sve dok ne prodje.kocnicu da ne zapne je dobro ondnosno.syo si ti napisali 2 cm klip a igle ulaze u prostore za njih na.klipu
Sent from my HTC EVO 3D X515m using Tapatalk
Jeste 940 ja zadovoljan. Prosle godine umal.da jos jednu kupim istu bila jos ocuvanija al finansije nisu daleJel 940-ca ? Dobra presa.
Pa vuku ih sa većim traktorom preko 100 konja kod nas sa fergom udavi ga ako brže poteras ili stegnes bale mora pun gas da je sabije ja kad radim slamu ide kejs 100 konja i manila tip 320 uvek i slama i detelina manje bala uradim iz klupčeta al zato guta a bale nemozes ruku zavući ispod manile
Pogledaj skidac spage u kakvom je stanju i pritegni malo kljun na onom federu da drzi bolje spagu. Naostri nozic sto sijece spagu i ne bi trebalo bit problemaSvake sezone isti problem desni petljac ne veze dobro,nekad svaku desetu balu ispusti pogotovo kad sijeno nije dobro suvo a nekad 100 komada sveze bez greske.
Najcesce je kanap ravan znaci bez cvora ili ,doduse dosta rjedje,kanap ostane zaglavljen u cvoru prethodne bale.
U pitanju je Poljostroj (Claas) presa.
Imali neko nesto korisno da predlozi?
Svake sezone isti problem desni petljac ne veze dobro,nekad svaku desetu balu ispusti pogotovo kad sijeno nije dobro suvo a nekad 100 komada sveze bez greske.
Najcesce je kanap ravan znaci bez cvora ili ,doduse dosta rjedje,kanap ostane zaglavljen u cvoru prethodne bale.
U pitanju je Poljostroj (Claas) presa.
Imali neko nesto korisno da predlozi?