alen1972
Član
Pogledaj i zazor izmedju nozeva i naostri i odmah ce se poznati u otkosu.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
ja godisnje oko davdesetak slomim.
Fiksni noz bi ttrebo imat matice s desna strane tunela gledano otpozadi. Pogledaj malo bolje. A zazor bi se trebo kod nje stelovat na lezaju koji se nalazi sa strane al to se radi samo kad je malj na zemlji ako ima taj lezaj ili da poturujes tanke limice pa stezes noz.
Za ovu sezonu cu ja samo skinuti noz sa malja i naostriti da izguram sezonu, odsijeca on lijepo, ali se opet desi da izadje neka bala malo "čupava". Kod mene je malj na drvenim klizacima a lezaj nisam vidio unutra. Ako uspijem i ovaj pokretni sa imbusima odvrnut, dobro ce biti
I ja za 10 god samo jedan sraf i to s opruga od spremaca mi uletela, i kod mene je m7 , ja sam odsekao parce zubca od grabulja nabio i to stoji vec 2 god tako. Mada ne znam koje je tvrdoce pa kontam da nadjem shtift od 7mm i da nabijemA sta ce ti, pobogu, 350 osiguraca, ja za 16 godina otkinuo 2.