Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Dobro si uzbio igle, al mi nekako prve vile sto ubaciju sijeno izgledaju blizu klipa kad se vraca. (neka i drugi kazu svoje misljenje)Slikacu ti kako izgleda kod mene pa cu postavit slike.Tako mi je Levak ufazio pa pogledaj.Evo stavio sam lanac, podesio kako sam znao, jel moze neko da pogleda i vidi da li ovo valja sada?? Da li smijem ukljuciti presu??
http://www.polovniautomobili.com/prikljucne-masine/7602580/difrencijali-za-preseI ma li neko reduktor za JD 332? Treba drugaru.
Kada je uzupcis pravilno, onda je ukljuci malo na prazno ili okreci rukom zamajac, pa onda opet prekontrolisi repere tj te oznake za uzupcavanje, mozda ces morati pomaci lanac za jedno polje gore ili dole, kazem samo mozda. Naime tim okretanjem presa ''pokupi'' luftove na svim dijelovima ako ih ima, odnosno ne mora da znaci da je pravilno namjestena ako su samo reperi na zvojim oznakama.Nasao sam oznake na presi u kojem polozaju treba da bude klip a u kojem vile, sinoc rovim malo po internetu i nadjem da bi trebalo da ima urezano na kucistu gdje treba biti pocetni polozaj klipa, a nazad kada se otvori zadnja hauba, tu takodjer sam pronasao urezano gdje trebaju vile da budu.. Danas cu to malo prekontrolisati. Gdje kupujete dijelove za NH u Bosni??