Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
preporuka welger ap 42 mozda ces dati 1000 eura vise od ovih krseva daj na mostu nemoj da placas na cupriji
- - - - - - - - - -
a sobziro da ces seno raditi i da u okolini Niksica ima slabo majstora i delova velger idealan.Da ti iskreno kazem ja izbaliram godisnje 300 bala,i nemam potrebu za balirku,ali cekanje da balirka dodje,gledam u nebo i gledam kad ce balirka,vise mi dojadilo
- - - - - - - - - -
ove velger su kvalitetne,koja je od njih najmanja,vidim ovamo na oglase najvise ih ima velger 41,koje su dosta jeftinije,ali citah kao da su komplikovanije za odrzvanjeBude tu posla i sa strane, bolje uzmi nesto malo bolje, te jeftine ce te kostati i para i zivaca.
Послато са LG-D802 уз помоћ Тапатока
Ma lupetaju gluposti, welger je ubedljivo najprostija balirka i najdugovecnija. Ja znam po 4-5000 bala bez odresene. To vide i moje musterije kojih je iz godine u godinu sve vise. Ne interesuju me one price svako svog konja hvali itd Neka kupuje ko sta hoce .
znaci nebitno ocu li uzeti 41 ili 42