prnjavor3
Član
Ima ona osigurač tj kožnicu da igle ne udare u bat.Ako ima ganjaj polako,okreći ručno i dok ne ubodeš.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ima kod mene u selu majstor za prese. Radi od bijeljine do posusja. tesko ga uhvatit.Pa zar je moguce da u Tuzli nema dobar majistor za prese?
pokušaću da ti pomognem.Pogledaj na zupčanicima da li je označeno paljenje.Kod mene danas veselje. Krenulo pravo. Puce mi lanac koji se nalazi iza ovog lima oznacenog na slici dole.. Imam komad tog lanca rezerve za nastiklati, ali kako to sad ufaziti. Uvuko mi pick up nekog kamenja i puce lanac .. Kud ne mogu naci nikakvog majstora da mi to dodje srediti, dobar tajming, u jeku sezone..
Pa uporedi u cemu je razlika izmedju levog i desnog . neka ti neko polako okrece pa gledaj sta se desava. Mozda ti i hvatac spage ne drzi dobro pa ispusti. A ti mislis da se izvukla iz cvoraEvo i kod mene ma malo problema sa petljačima. S obzirom koliko do je sada napravila bala nije ni čudo. U pitanju su RS 3770 petljači. Desni petaljač jako nisko odreže špagu iznad čvora. Lijevi radi noramalno ima negdje još 25 mm špage iznad čvora. Lijevi mi odreže samo 5 mm iznad čvora. Zato mi se desi ako su bale previše nabijeni da mi se izvuče špaga iz čvora što je prekratka. Da li znate kako naštimati i lijevi petaljač da odreže malo više iznad čvora?
A druze uzeo sam i ja od uvoznika, u neki pazar.Radim samo za sebe i to mozda 1500-2000 bala godisnje. Bilo je nekih presa ali sve preveliko za mene, uzeo nju jer mi je pogodna za terena. Lijepe bale radi ali eto, nemam pojma o presama, totalni laik. Dodje prijatelj koji zivi od poljoprivrede od malih nogu, hoda za presom, stela nesto i ide bez problema. Odem sam u njivu i ja ne znam nista podesit sem vintove dotegnuti i raspustiti.. Danas ide lijepo radi bale, ali svaku 4-5 balu kada sveze onda napravi po 2-3 male bale nastale od jednog udarca malja, a onda ponovo ide bez problema , ne razvezuje i dobro veze bale. Puce mi lanac jer vozim na donjoj kuki bez vagira i izgleda nisko bilo i povuce kamenje neko, umalo glava da strada od kamena. Ako bude problema puno s njom, prodat se uvijek moze i traziti nesto drugo. Ali, prvo se puže pa se tek onda prohoda.
Evo i kod mene ma malo problema sa petljačima. S obzirom koliko do je sada napravila bala nije ni čudo. U pitanju su RS 3770 petljači. Desni petaljač jako nisko odreže špagu iznad čvora. Lijevi radi noramalno ima negdje još 25 mm špage iznad čvora. Lijevi mi odreže samo 5 mm iznad čvora. Zato mi se desi ako su bale previše nabijeni da mi se izvuče špaga iz čvora što je prekratka. Da li znate kako naštimati i lijevi petaljač da odreže malo više iznad čvora?
Pa onda nijee uopste mala koliko pricas da ti odgovara zbog gabarita. Npr moj jd 332 je jedna o jacih i mocnijih presa a siroka je 240cm sto nije ouni, nar po meni
Послато са LG-D802 уз помоћ Тапатока