INTERNATIONAL
Član
Kod mene na NH je 10mm 8.8 osigurac do pola navoj taj 5.8 je slab i svako malo pukne.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
I na mojoj je,prebacio sam se.Kod mene na NH je 10mm 8.8 osigurac do pola navoj taj 5.8 je slab i svako malo pukne.
Samo ti treba šraf u kvalitetu 8,8Desilo mi se u vecem otkosu,da mi je pukao osigurac 8.8,posto nisam imao isti,stavim 5.8 i cim udje vise sena otkine ponovo.E sad ne znam da li je prezubila pa zeza ili sraf treba staviti bolji? Kod mene na Nh je m8 isto.
Vjerovatno je prilikom skidanja spage podigo kljun gore jer je lakse otpetljat. One se sam vrati pri vezanju u nulti polozajMoralo bi biti na obe strane isto,mozda je ispao petljac iz lezista.Pogledaj onu sliku sto si kacio nedavno(saraf sa oprugom sto steze petljac) da li je tamo sve na mestu?
Послато са LG-H815 уз помоћ Тапатока
Ima da se naruci m7 za JD presu kod Nena -Indjija samo su poskupi ,ako resis da razbusujes onu cauru sto je u zamajcu moras prvo raskaliti jer ni jedna burgija nece u nju.Posto je kod mene jd presa ja ne mogu da stavim m8 saraf vec neki malo tanji, nalazio sam do sad kod mehanicara od auta nekih pasuju, ali ih je vise ponestalo pa moram razbustiti da moze m8 saraf. I njih cu traziti starije, kvalitetniji su sigurno.
Послато са LG-D802 уз помоћ Тапатока
Ali nikako jaci od toga...