Ako mora deblji kanap onda su istrošeni držači kanapa.Ne gleda se prilikom kupovine i onda prodavci uvaljuju.Kupac srećan što je dobro i jeftino prošao a kada krenu problemi lele.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
M8 8.8 da nije ceo navojKad smo kod kocnica,koji kvalitet srafa stavljate kao osigurac na zamajcu ?
Moralo bi biti na obe strane isto,mozda je ispao petljac iz lezista.Pogledaj onu sliku sto si kacio nedavno(saraf sa oprugom sto steze petljac) da li je tamo sve na mestu?Imam samede i tu lamelicu kod vezaca, sa desne strane. Dotegnut cu po jedan krug svaki saraf. Evo sada mi dolazi u glavu gdje su mogle malo spasti igle. Na cesti, neka budala naisla s autom brzo pa sam malo brze na makadam skrenuo i poskocila je presa.. Ostao mi je na lijevo vezacu onaj dio sto veze (sjajni metal sa kljunom) otvoren, dok je na desno strani zatvoren, ocel to se namjestiti kada pokrenem presu, kada uvuce vezivo u drzace??