Mali mu je hod.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Zašto ulje...može i vazduh pa tako i dalje koristiš polugeJa sam razmišljao da ugradim hidraulični cilindar od kukuruznog hedera Zmaj onaj mali što pomera varijator... taj bi taman toliki hod imao da mogu iz kabine da podižem i spuštam podizni uređaj na Lifamu, samo onda balirku treba da kačim na poteznicu a ne na poluge.... Najveći problem u sprovođenju ove dorade mi predstavlja hronična mršavost novčanika...
Koja je presa u pitanju
pozdrav svima pukla mi ova opruga kako se ona tacno zove neznam kako da je narucim i gde ima ako neko zna
Nije uopšte teško .Prvo se skinu gumeni amortizeri sa povratnika pa se opruga montira bez problema kada nije napeta,nakon montiranja bolcne kroz oprugu nategnemo povratnik gore iznad ploče i postavimo vijak koji je graničnik i amortizer..Ima po vašarima ko prodaje delove za prese.Samo što se to teško montira.
Ja sam te opruge menjao pre par godina, ali ne pitaj me gde sam ih uzeo... Ili u Apro-met ili u Mak-kiraj. Izguglaj telefone pa se raspitaj...
Jawohl.Ucinjeno.@Sova,isprazni sanduce sa PP.
Nije imalo uslova za baliranje sa leve strane iz razloga sto moram balirati za otvorenom presom,a u tom slucaju gazim komsijin kukuruz ili sta vec, a sa zatvorenom presom nikako ne mogu jer mi je kardan u tom slucaju ispada.pozzuopste mi nije jasno kako ovako balirate sa desnu na levu stranu?