Za PRILUKA
ovome su stranice napisane.Podesi dodavač kanapa ili takozvani helikopter da zatvara na nulu sa pločom(saonikom) kod roščića i da ide maksimalno do roščića.Pogledaj elastične čivije na dodavaču kanapa znaju se rasklimati pa dodavač ne ude do kraja.
- - - - - - - - - -
Proveri dodavač kanapa onaj polumesec ili na sebi ima neki usek od kanapa ili ne ide dovoljno pod petljač.Ako je usek malo ga izbrusi i lepo poliraj,ako ne ide dovoljno pod lastin rep skrati onu šipku što ga povlači.Može biti još da ti nije podešen zahvatnik kanapa to reguliši na pužu zahvatnika.Bilo kako bilo to ti se dešava jer petljač(kukasta glava) zahvati samo jedan kanap pa ga lastin rep ne može skinuti nego ga skine pri vezanju sledeće bale tako da u tom čvoru imaš i slobodan kanap od prethodne bale.Isto tako proveri da nemaš neravnina na lastinom repu za koji zapinje kanap.
- - - - - - - - - -
sve što sam napisao u prethodnom za mirka67 za rivieru 40 važi i kod tvoje lifamke[/QU
ne de sava se meni to cesto nego po neku balu ne veze,ja sam malo okrenuo zahvatnik kanapa i posle je bilo bolje,u svakom slicaju hvala na odgovoru