Sa lošim vezivom ne ide ni ona.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Pa vidi da li je osovina dodavača kriva.Po ovoj zadnjoj slici se vidi da je nešto iskrivljeno.Do krivljenja dođe najčešće kada nije onaj vijak na ploči naštelovan pa ga pogonska ploča sama krivi.Amoguće kada ti je slomio igle i bateriju da je tada došlo do zapinjnja dodavača za iglu i da je osovina iskrivljena inače između nje i pogonske ploče kada je sve u redu ima zazora od nekih 5 mm.Trebaš pod hitno da promeniš oprugu na dodavačima jer ta tvoja sa platnom nije original i zna da spadne sa nosača pa još ako si i takbe sreće upadne u zupčanike na pogonskoj ploči pa onda puca šta je slabije ili poloča ili telo vezača.Mislim da sam ti dao broj servisera iz okolice Vinkovaca.ponovno imam problem sa DF hd440,ploča petljača(lijeva) zapinje sa osovinu na kojoj je onaj točkić koji pokreče polumjesece za špagu i smota osovinu i nosač točkića tako da on izgubi funkciju i pocne sranje?
[/URL][/IMG]
[/URL][/IMG][/URL][/IMG]
da imaju istijA UOPSTE NEMAM ISKUSTVA sa presama,niti sam ikada radio sa njima a molio bih ako mozete da mi iodgovorite sto hitnije : da li class i welger presa imaju isti cvor (i ako neko ima sliku,ako ne,nema veze)
- - - - - - - - - -
mislim na cvor prilikom vezivanja
Servisiran je jedan ventil na presi.
Jeste ovo je Rolland 250 presa od Claas-a.
Ima delova za ove prese.
da imaju isti
gluposti samo claas chp 410 ima rasspe vezače a ostali tipovi claasa imaju isti sistem vezivanja čvora na takozvanu mašnicu samo što je kod welgera ta mašnica ima nešto duže krajeve jer im je petljač malo udaljeniji od držača kanapa i noža za odsecanje kanapaja imam claas 46 rc dali ima valjaka za tu presu jedan mi je malo ostecen pa bih ga zamijenuo
- - - - - - - - - -
nemaju isti cvor samo neki claas ima isti cvor kao velger ali vecina nema
tocak je samo za radni polozaj,rucka se spusti da padne na tocak i jos jedno dva tri zuba fore da moze da tocak kopira teren a u transportu se podigne do krajaZamor materijala
- - - - - - - - - -
a kad imas tocak na pikapu da li se dira sta rucka za podizanje ili spustanje pikapa,verovatno ona mora da se otpusti da bi tocak regulisao visinu
@Salgija,
iskljucujes li vreteno kada se okreces na kraj redova ili ostaje ukljuceno?
Majstor Dragan Katanic iz Katrge mi je srdacno preporucio da iskljucujem vreteno pri okretu, sto i radim... kad mogu, a ponekad se i okrenem sa ulkjucenim vretenom ali bez mase u tunelu i dosta bucnije radi pri okretu... tako da pazi na okretanje...iskljucuj vreteno, malo dosadno ali korisno.
POzdrav