Vojkanvrelo
Član
I kojom brzinom vozite balirku a da nije na punom opterecenju i balirka i traktor?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ja imam 120 ali nemam taj tocak na pikapu i cesto se desava na bregovima i razorima da pikap pocinje da kopa po njivi, plasim se da se nesto ne polomi posto nema lamele na pikapu.....razslao sam da stavim hidraulicni klip na pikap....
Ratko moze fotkica tog tocka kod tebe....
U 90% slucajeva prvom brzom sa 539 ostalih 10% trecom sporom...................I kojom brzinom vozite balirku a da nije na punom opterecenju i balirka i traktor?
poz kako da nastelujem da mi budu kanapi iste duzine class trabant je u pitanju desni kanap duzi od lijevogevo ovako, na Poljostrojki kod mog strica koju je inace kupio 97 godine klip je bio nakosen fabricki, do prosle godine pravio je nakosene bale a prosle godine je remontovao kompletno i menjali su klip i sada vise ne pravi krive bale.
AKO kanap ne ravnomerno ulazi u tunel takodje moze doci do kosenja bale jer je jedan kanap duzi jedan kraci.
ako je jedna strana manje ili vise dotegnuta takodje moze doci do deformiteta
i na kraju apsolutno je tacno da ako je manja masa "ruka" (vile) manje hrane jednu stranu koja je manje sabijena.
kod nas se skoro pojavio,bar ga ja nisam vidjao,i cena mu je 1200 din za klupce.Ja koristim Uragan tip 500 ,vrlo sam zadovoljan ,pogotovo sa cenom od 1050din za klupce.
- - - - - - - - - -
Ja koristim Uragan tip 500 ,vrlo sam zadovoljan ,pogotovo sa cenom od 1050din za klupce.
Nisam imao većih problema do sada, zadovoljan sam sa njom ali je bitno održavanje i obavezno garaža.Kako kažu ko maže taj i tera.mica 967 i kako si zadovoljan s lifamom sta im je mana jer imas i iskustva s njom 20 g kod mene je 4g takva ista sta im se kvari