Balirka

I kojom brzinom vozite balirku a da nije na punom opterecenju i balirka i traktor?

Ja imam 120 ali nemam taj tocak na pikapu i cesto se desava na bregovima i razorima da pikap pocinje da kopa po njivi, plasim se da se nesto ne polomi posto nema lamele na pikapu.....razslao sam da stavim hidraulicni klip na pikap....
Ratko moze fotkica tog tocka kod tebe....

I ja sam ga pravio i veruj mi da uopste nema potreba za lamelom na pikapu kad imas tocak................

35lxpnc.jpg

vwwvfk.jpg

- - - - - - - - - -

I kojom brzinom vozite balirku a da nije na punom opterecenju i balirka i traktor?
U 90% slucajeva prvom brzom sa 539 ostalih 10% trecom sporom...................

evo ovako, na Poljostrojki kod mog strica koju je inace kupio 97 godine klip je bio nakosen fabricki, do prosle godine pravio je nakosene bale a prosle godine je remontovao kompletno i menjali su klip i sada vise ne pravi krive bale.

AKO kanap ne ravnomerno ulazi u tunel takodje moze doci do kosenja bale jer je jedan kanap duzi jedan kraci.

ako je jedna strana manje ili vise dotegnuta takodje moze doci do deformiteta

i na kraju apsolutno je tacno da ako je manja masa "ruka" (vile) manje hrane jednu stranu koja je manje sabijena.
poz kako da nastelujem da mi budu kanapi iste duzine class trabant je u pitanju desni kanap duzi od lijevog

Ja koristim Uragan tip 500 ,vrlo sam zadovoljan ,pogotovo sa cenom od 1050din za klupce.

- - - - - - - - - -

Ja koristim Uragan tip 500 ,vrlo sam zadovoljan ,pogotovo sa cenom od 1050din za klupce.

Jučerašnji teren i remont neke prese.Kada mogu neki mogu i ja.
ssl22201.jpg
ssl22202.jpg
ssl22203.jpg

Nakon zamene dela i obaljene regulacije presa perfektno radi.

mica 967 i kako si zadovoljan s lifamom sta im je mana jer imas i iskustva s njom 20 g kod mene je 4g takva ista sta im se kvari

Narucujem iz Smedereva ,sa city postom me izadje 1160 din klupce. Al moras narucit min 6klupceta od jednom. Zadnji put sam narucio 18klupce covek mi isplatio i postarinu.

Koja je tu fora sa cenom veziva.Prošle nedelje Springer je bio skuplji od Tornada za 20+ dinara po kg.Ove nedelje Springer 20+ dinara po kg jeftiniji od Tornada u poljoapoteci gde ja uzimam vezivo. :sta:

Pa verovatno kad im stoji vezivo duze u apoteci da bi prodali snize cenu.I ja sam poceo springer da koristim,posto Tornada kod mene nema vise,za sada nije los.

Meni sa taj tprnado nije nesto pokazao.Nailazo sam na tako tanko klupca da uzica pukna kada bacas balu i sada uzimam springer.Cana 250 din.Kod nas je pojeftinilo pre 2 nedelje a bilo je 295 din.

Nisam imao problema sa njim a potrošio sam baš dosta klupčadi.Jedina zamerka po pitanju Tornada je ta da je jako grub,kao žica maltene.Springer je sasvim druga priča ali cena radi svoje.Koji je povoljniji taj se koristi.

Nazad
Vrh