garymann
Član
@Kremator
Neke normalne velicine i tezine pravim bale jer radim sebi.
Neke normalne velicine i tezine pravim bale jer radim sebi.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Juce mi se desilo da mi odveze nekoliko bala jer su bale previse bile mekane, u sustini sveze kako treba ali je jedan kraj cvora previse kratak i odveze, da li postoji neka fora za stelovanje cvora, u pitanju je balirka MF 120 planetarni vezaci ako neko zna bio bih zahvalan....RatkoPa mozda ti imas odgovor??
Uploaded with ImageShack.us
Uploaded with ImageShack.us
pozdrav svima ,imam lifamovu bairku u dobrom stanju sve je ok s njom al ne mogu stic sve malo je spora za moje potrebe htio bi da uzimam malo brzzu i bolju neznam sta izabrat :welger 45._neku new holand neznam koa je dobra jer ima ih puno _.klas markant 50,_john deere 346,kakva su iskustva s tim presama koju da kupim od navedenih jer mislim da su svaka od navedenih brze od lifama .opet molim vase iskustvo i savjet
Svi originalni dijelovi, bilo koje zapadne masine, su skupi za vecinu nas.JD je samo malo skuplji za odrzavanje (ako hoces prave delove) ali kad stavis takav deo ne mislis vise o njemu narednih 20-30000 bala.
Najskuplje je kada nemozes da nadjes,a o kvalitetu ovih originala iz male privrede,mogli bi diskutovati do besvesti.Svi originalni dijelovi, bilo koje zapadne masine, su skupi za vecinu nas.
http://www.polovniautomobili.com/po...ice_to=&tag_218_from=0&tag_218_to=0&tag_297=0Mozete li mi dati preporuku.Imam balirku New Holland 265 i ona mi je radila godinama i radi i danas bez greske ali mi je nedovoljno brza i nedovoljnog kapaciteta.Zato ako moze neko da mi kaze koja bi bila jako brza i kvalitetna balirka a da ima i delova za nju a moze da je vuce IMT 539.Baliram mnogo slame i sena pa mi treba neki veci kapacitet.
Strme njive nemam tako da to neznam a desni tocak i ako ide po razorima pikap radi normalno jer ima svoj tocak koji ga drzi................
- - - - - - - - - -
Strme njive nemam tako da to neznam a desni tocak i ako ide po razorima pikap radi normalno jer ima svoj tocak koji ga drzi................