Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Nasteluj duzinu zaveska. Ako je RS petljac imas sa desne strane petljaca krunastu navrtku mislim 14 mm koja priteze oprugu.
Da li ti je RS petljac ili nesto drugo. Ako hoces mogu uslikati tu maticu na svom petljacu.?
pozdrav svima ,imam lifamovu bairku u dobrom stanju sve je ok s njom al ne mogu stic sve malo je spora za moje potrebe htio bi da uzimam malo brzzu i bolju neznam sta izabrat :welger 45._neku new holand neznam koa je dobra jer ima ih puno _.klas markant 50,_john deere 346,kakva su iskustva s tim presama koju da kupim od navedenih jer mislim da su svaka od navedenih brze od lifama .opet molim vase iskustvo i savjet[/QUOTE
Od ovih što si nabrojio ubedljivo jd 346
Naseli zupčanici na ploču zbog istrošenosti zupčanika ili velikog zazora između ploče i zupčanika: kada se to desi puca ili ploča ili telo vezača.Nisu ti podešeni zazori na onim krunastim maticama sa strane tela vezača.Novo telo je oko 100 eura za polovno na pp daću ti broj servisera.Jeste RS prtljac. E sad imam jos veci problem! Dok nisam bio tu,matori nesto pokusavao sam,i dok je rucno okretao zamajac negde je nesto zapelo i pukne ceo nosac onaj pored diska,sto drzi sve one zupcanike i petljac i sve ostalo!!! pokusali smo da ga zavarimo,ali pobeglo je negde milimetar-dva,i nema sanse! Koliko se krece cena polovnog,ako iko zna!?