majstor1
Član
To je dobro ako nisi mogao bez podloški .Znači da su ti diskovi novi i zupčanici novi.Podloške nisam dobio u kompletu ali sam ih sam ubacio jer nije moglo bez njih.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
To je dobro ako nisi mogao bez podloški .Znači da su ti diskovi novi i zupčanici novi.Podloške nisam dobio u kompletu ali sam ih sam ubacio jer nije moglo bez njih.
Da li je majstor popravio pa vezala.a posle kad si dodavače mase ukosio ne veže ili nije nikako vezala ni posle zamene zupčanika i držača kanapapoz imam klass trabant desna strana odvezuje cesto bijo majstor zamijenijo jedan zupcanik i zadrzac kanapa a ja donosace mase malo ukosijo da donose vise mase u lijevu stranu i sada se opet isto desava desna strana ceso odvezuje hvala lijeva nije nikada odvezala
Evo jedne balirke(bar mislim)
- - - - - - - - - -
- - - - - - - - - -
A vuce je ovaj
prvo sam ukosijo dodavace na majstorov prijedlog pa je radila i onda pocela kidati spaguDa li je majstor popravio pa vezala.a posle kad si dodavače mase ukosio ne veže ili nije nikako vezala ni posle zamene zupčanika i držača kanapa
Kidanje špage i razvezivanje nije isto. Ako razvezuje ili uopšte ne veže problem je u držaču ili petljaču, a ako kida špagu moraš tražiti problem od početka klupka do igala, pogledaj sve vodilice da nisu istrošene te češljaju špagu,a može biti i da igle oštečuju špagu, naročito ako imaš dvije rupe na njima i ubodeš špagu u krivu rupu.prvo sam ukosijo dodavace na majstorov prijedlog pa je radila i onda pocela kidati spagu