Balirka

Interesuje me gde ima da se kupi dobra balirka claas markant 50, a da nije preskupa, npr. kao kod Corica u Basaidu ili nekih dilera slicnih njemu! Hvala unapred!

Poslednja izmena:
Evo jedne balirke(bar mislim)
941783_658419017507822_88813361_n.jpg

- - - - - - - - - -

971908_658420810840976_1638480458_n.jpg

- - - - - - - - - -

A vuce je ovaj
182951_658458864170504_201823683_n.jpg

Poslednja izmena:
poz imam klass trabant desna strana odvezuje cesto bijo majstor zamijenijo jedan zupcanik i zadrzac kanapa a ja donosace mase malo ukosijo da donose vise mase u lijevu stranu i sada se opet isto desava desna strana ceso odvezuje hvala lijeva nije nikada odvezala

poz imam klass trabant desna strana odvezuje cesto bijo majstor zamijenijo jedan zupcanik i zadrzac kanapa a ja donosace mase malo ukosijo da donose vise mase u lijevu stranu i sada se opet isto desava desna strana ceso odvezuje hvala lijeva nije nikada odvezala
Da li je majstor popravio pa vezala.a posle kad si dodavače mase ukosio ne veže ili nije nikako vezala ni posle zamene zupčanika i držača kanapa

Danas mi w 61 na 50 bala razvezala 4 komada,desna strana u pitanju, sveze ona ali je prekine kad je izbija druga bala

Danas pukli svi strafovi na tanjirasti zupcanik glavnog reduktora poljostroja,stete nema.Pitanje je koje jacine su srafovi posto nema oznake na ove puknute.

rezervni-deo-druga-druga-reduktor-Claas-markant-60-dominant---1--12041218594903753300.jpg

Moguce dati je petljac pri kraju upotrebe,probaj drugu vrstu kanapa za svaki slucaj,i meni se to desavalo na 71 al kako sam promeno kanap vise ne.

Ima jedna veca vuko je jedan zglobnjak clas kod nas od 480 ks i on neki put posustaje sunce ti poljubim ,ima ih neki privatnik sto otkupljuje slamu po celoj srbiji to je posto sad hit placo je na velikim parcelama velike kolicine po 4 din kg nakupi se tu ,a sve njegovo da pograbi ispresuje natovari izveze .

- - - - - - - - - -

Ja se danas zlopatio sa viconovom rolkom radile su ko singerice dok su bile novo a sad ...

poz novi problem a nisam ni stari rijesijo class trabant stavijo nove spage makital i desna strana uvjek je sijece nece ni jednu da sveze

prvo sam ukosijo dodavace na majstorov prijedlog pa je radila i onda pocela kidati spagu
Kidanje špage i razvezivanje nije isto. Ako razvezuje ili uopšte ne veže problem je u držaču ili petljaču, a ako kida špagu moraš tražiti problem od početka klupka do igala, pogledaj sve vodilice da nisu istrošene te češljaju špagu,a može biti i da igle oštečuju špagu, naročito ako imaš dvije rupe na njima i ubodeš špagu u krivu rupu.

Ako kida kanap posle pravljenja cvora, tj ne skine se cvor sa petljaca nego pukne na nekoliko cm od petljaca, onda je to kod claasa problem sa osnovnim plocama. Ili skijama, sankama kako ih vec ko zove, treba stvorene riseve popuniti varom i obrusiti, lako se uradi posao od pola sata.

Nazad
Vrh