Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
kao što reče Robert malo sredi breg na skakavcu i utor na ploči i obradi ga bijaksom prema skakavcu i proveri da li je dobra opruga na skakavcuimam problem sa lifamom nece da vrati igle do kraja onaj ukljucivac paljenja iskoci pre vracanja igala u nulti polozaj i ostane napet kao da joj fali zub il dva da odradi do kraja.
kao što reče Robert malo sredi breg na skakavcu i utor na ploči i obradi ga bijaksom prema skakavcu i proveri da li je dobra opruga na skakavcu
ako je preskočio koji zub to nema veze sa isključivanjem igala mislim ne utiče da li skakavac biti isključen malo ranije imaš dole dva vijka M8 na polugi pa pokušaj malo vratiti pločicu unazad.Ako ti se igle isključe pa se malo vrate unazad dotegni kočnicu vratila petljača.Ležaj koji spominje Miloš služi samo za vraćanje letve nazadali ako je povučen prema nazad dešava se da neće da isključi igle.E sada ako ti se ranije isključuje proveri da li igle ostaju u tunelu ako ostaju onda ti i kočnica mislim blokada igala ne radi ili nije pravilno podešena.Kad je pravilno isključena skakavac mora biti da leđima skoro dira glavčinu ploče.provereno navario sam i obrusio ali i dalje nevraca i skakavac je naslonjen na tocak al taman toliko da ne uleti u otvor na ploci dok ne dodje do paljenja da li je moguce da je pteskocila koi zub na velikom lancu.
Matiću možeš li mi reći kako se zove ovaj majstor ? Trebao bi i meni katalog za rivieru kr 40-kuEvo broja telefona za kataloge raznih presa. 064/2899276
ako je preskočio koji zub to nema veze sa isključivanjem igala mislim ne utiče da li skakavac biti isključen malo ranije imaš dole dva vijka M8 na polugi pa pokušaj malo vratiti pločicu unazad.Ako ti se igle isključe pa se malo vrate unazad dotegni kočnicu vratila petljača.Ležaj koji spominje Miloš služi samo za vraćanje letve nazadali ako je povučen prema nazad dešava se da neće da isključi igle.E sada ako ti se ranije isključuje proveri da li igle ostaju u tunelu ako ostaju onda ti i kočnica mislim blokada igala ne radi ili nije pravilno podešena.Kad je pravilno isključena skakavac mora biti da leđima skoro dira glavčinu ploče.
Taj deo koji ide na poteznice morate imati,jer se na taj nacin zakacuje.Ako vec ne mozete taj deo(ne znam kako se zove) da nabavite,onda pronadjite neku masinsku radionicu koja ima plazmu(masinu za secenje),dajte im mere po necijem uzorku i oni ce vam iseci i izbusiti rupea onaj deo preko kojeg se kači na poteznice nemamo.
Imate li neki predlog ili rešenje?
Da li neko ima katalog za balirku Welger 61