RatkoPa
Član
Lanaca ili lezajeva?Imali neko ideju kako da se napravi sistem za centralno podmazivanje _________________________________________________________
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Lanaca ili lezajeva?Imali neko ideju kako da se napravi sistem za centralno podmazivanje _________________________________________________________
kanap uđe u taj dio obilježen crvenim tako da se nevidi, otpustiti oprugu koja je ispred tog držača?Slikaj to da vidimo i nacicemo resenje........
Otpusti oprugu,pretegnuta je i proveri kako igla dodaje kanap
To je na onoj poluzi sto pokrece klip napred nazad, a kuglicni je lezaj.I ja sam to vec uradio tako ali nisam namontirao cekam da nadjem orginal ako ima,ako ne onda sta mu bog da.Napravi distancer od 6mm na strugu, jedino bi opterecenje moglo biti problem jer je taj od 23mm mozda valjkasti ili bacvasti. A na c
emu ti je taj lezaj, na kom dijelu na presi ?
ovako se to steluje kod MF http://img528.imageshack.us/img528/2487/96326d6911754baba1ef8e5.pngOpet imam problem na presi.Malj (bat) stize igle i lomi, lanac je malo opusten.Ja mislim da je treba prezumiti,ali neznam kako?
Svaki odgovor ce mo pomoci.