O tom problemu je pisano sigurno deset puta.Malo prelistajte temu i naći ćete odgovor.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Zna i ta moja zezati u slami, nekad joj dođe....no, znam ja i zašto, trebalo bi petljače mjenjati...nekad "fulaju" vezivanje...*Šanana* Svidja mi se presa, a i poso koji je prikazan na slici.
Nego hajde da malo probudimo majstore i one koji su zainteresovani za diskusiju. Setio sam se jednog problema od letos pa reko da ga izlozim.
Naime, desava lo se u baliranju slame da kada se slama dobro napece oko podneva pocne zezati sa vezivanjem. Nije kidala kanap ali nebi uspevala da uhvati dobro jedan kraj kanapa. Bar kolko sam mogao primetiti. Molim za misljenje
Stevo dotegnite držač kanapa ako ne pomogne zamena mu ne gine.Bubu ja bi tu i trećom brzom poterao.
Dovedete klip u položaj gde će se oba noža susresti.Onda popustite nož na klipu(rupe su mu prošlicovane da bi mogao da se pomera bliže i dalje od kontra noža)popuštenog ga približite bliže kontra nožu ali ne da udaraju jedan u drugi već da zazor između njih bude svega par milimetara.