Stralle
Član
Popnes se na kabinu i krenes 1, 2 ,3 pa nadalje...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
kljucem 19 ili 17 zavisi koji tipljudi "slusajte" i zapisujte sve sto vam majstor levak kaze. (trebace vam)
svaka mu je zlatna i za ovu nesebicnu pomoc koju ovako pruza trebalo bi mu podici spomenik.
nego majstore jel mozes da objasnis kada se steze saraf broj 2 na klasu na slici od prethodne stranice posto njega jos do sada nisam cackao(nisam imao nesto ni potrebe)
E da,i meni crko'brojac.Koji i gde da kupim novi?Ovi na vasaru su,kazu kao kineske patike!!Jedna sezona.bubu koliko ti izadje bala iz klupka 350 ?
sve zaboravim da napišem , ono govance od novog brojača što sam kupio laže mamicu mu jbm idiotsku koji blam je kada radiš uslužno i ispadne da lažeš količinu bala sreća pa sam na vrijeme posumnjao u njega i od tada odmah kada ulazim u njivu kažem da mi brojač laže i brojimo ''ručno''
jeb'o ga proizvodjač njegov
Ma sta ce ti,kako bi mi onda lagali kolko si upresovao?
nisi u pravu imam srece ja prijateljima ne naplacivam
Ne pomaže.Osigurač je m8 u kvalitetu 5.6 ništa preterano.Jednostavno su takve,svi u selu koji imaju ovakvu presu imaju isti problem.
ne vredi to je prekopiran klas 50 u celosti i cena mu je max 2800 eura i to da je u fulu