topalovic
Moderator
Ja toliko izbaliram sa dva hektara za jedno posle podne
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
imam ja 61,bez katapulta,ja svojom prezadovoljan nije ti komso pogrijesio,odlicna,brza presa tesko ju zatusiti ja svoju tjeram 4 spora kad je spura dobro nabjena tj kad ima puno mase,1 braza kad je malo manja i 2 brza mada rijetko kad je omanja spura jer su trave dosta rodile ove god.samo za nju treba i "dobar" traktor moja predpostavka da traktor bez 50 i vise konja nemoze s njom raditi(ali opet zavisno od situacije)
pa kad mu vec pomazes,nekad se ponudi da malo presas pa ces viditi kolko je presa sposobna
ja sam danas u Rumi vidio neku MF presu koja je skoro identična mojoj rivijeri , zaboravio sam joj oznaku ali je skoro ista
razlika je samo u pogonu pikapa , sve ostalo se poklapa
I ja sam gledao tu danas u Rumi, lepo je izgledala cini mi se da je farbana. Ako mislimo na istu@matić
bile su dvije MFovke , izgleda ne mislimo na istu , ova je imala oznaku čini mi se nešto preko 200 , znači 2XX , a stajala je tamo gdje smo sjedili kada kreneš prema silosima i udješ desno prema traktorima i priključcima , nedaleko od ulaza
221 presa novije generacije ali nema veze sa revijerom@matić
bile su dvije MFovke , izgleda ne mislimo na istu , ova je imala oznaku čini mi se nešto preko 200 , znači 2XX , a stajala je tamo gdje smo sjedili kada kreneš prema silosima i udješ desno prema traktorima i priključcima , nedaleko od ulaza