levak
Banned
kad te ludaci navrate ko ti je kriv
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Pa zakaci nesto za ferdju npr Welger ap 41!Navratise me ludaci sad moram da idem da sredjujem zeludac i bubrege,vozim ferdju po njivi sve drugom brzom i skacem u traktoru ko jagnje u boci zato me i bole sve zivo....
Beli luk ti u oci ti znas gde zivim,za tebe druze levi kamion paradajiza pa ako treba i samlecu ga.....teras drugom lepo vidim doneo si gajbu paradajiza majstoru izbusice grad najlone i u grabovcu ako bog da
Nek odradi puno bala bez kvarova. Nisam neki ekspert za prese, jer sam samo dva puta radio s balirkom, ali čini mi se da je to niskotlačana balirka. Neke ne posjeduju noževe pa bala ne bude baš pravailnog oblika. Ali za tvoje potrebe bit će i više nego dovoljna.
Nisam uopste fasciniran, pa on ide ko vepar posle strojenja.Sad mi je jasno zasšto se presa Galignani toliko hvali ovdje, iako je nikad uživo u radu nisam vidio. Ovaj snimak je dovoljan, da kaže sve. Zagušiti se ne može.