fiat615
Član
uzeo je u okolnom selu nesto je bila malo para neznam tacno al ne radi bas najbolje
Gde je uzeo i koliko para
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Gde je uzeo i koliko para
Koristil ko presu welger ap12,ja posjedujem nju i zadovoljan sam njom u radu.Kakva su vasa iskustva sa njom.?
Markant 50 (Renault 110) najviše 300 bali na sat slame a od deteline malko više
Ap 12 da uradi 5-6.000 bala dnevno?Kakve i kolike su te bale?Ja sa mojom nisam nikada mogao više od 2.500 u tabli bez vozanja za 12 sati rada.
Kvicoje kako Claas Trabant ubacuje masu iz usta u tunel ?
Kvicoje kako Claas Trabant ubacuje masu iz usta u tunel ?
Jel mogu ja, drugarice uciteljice? Dodavac joj ne ide u krug nego naprijed nazad u putanji sa radijusom, krece sa mjesta kao na slici ide polukruzno i zavrsava u ustima na tunelu. Sa gornje strane, ispod lima je dodavac povezan sa maljom jednom klackalicom, tako da kad malj ode u zadnji polozaj (prema vezacu) dodavac ide u polozaj kao na slici i spreman je za zahvat mase, a kad je malj u prednjem poloz. dodavac ubacuje masu. I taj sistem nije nikakav unikat, to su prese imale prije dosta vremena tako da je ova clana Kvicoje dosta stara, vjerovatno iz sredine 60_tih.Pa jel te plastike idu u krug ? Jel ti se desavalo da puknu ? I bas joj je kratak ovaj prednji deo iza zamajca kuda klip prolazi. Kod mene na Markant 50 je dosta duzi
problem resen zaglavili donosaciZnaci francuz uspeo da napravi problem. Reko sam ja smanji malo gas.