Ima ta presa i više godina.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
problem resen zaglavili donosaci
Ako niste primetili sa svima sam na vi.Družba je družba a služba je služba.Što se tiče Welgera kudite ga svi koliko god hoćete ali jedno stoji a to je da ne drži visoke cene za džabe.Ono što valja to i košta i uvek je bilo tako.Welger nema metre i kilometre lanaca već pogone preko zupčanika direktno jedan na drugi.A razmislite malo zašto majstori vole Riviere i ostale prese.
Ja imam rivijeru sa protiv tegom vec 8 god, izbalirao sam mozda vise od 500 ha i nijednu balu nije promasila niti sam imao neki kvar vucem je sa rak 65 i fer 539 i idem sve u prvu brzu eventualno 3 spora,traktor je ne oseca ali ne oseca,kod mene u selu od kad sam ja kupio rivieru kupljene su jos 5-6 kad su videli kako radi,svaka presa je dobra kad radi al ova ima taj protiv teg koji mislim da mnogo vredi,jer imam i lifamovu i znam kako cima traktor.Sto se tice rivijere pogotovo one sa belim pickapom (protiv tegom) ja mislim da resenja na toj balirci zasluzuju pohvalu,ne kazem da nema boljih presa ali ne treba biti zaludjenik i samo gledati ono sto je najskuplje.Znamo i da je golf dvojka (sranje od auta) ali i danas drzi jaku cenu spram njegovih godina.Pa tako Welger mozda cenjena balirka u vojvodini kod nas nije slucaj kod nas je zastupljen john deer ali polako ga ljudi prodaju ima mnogo boljih balirki.Na prporuku druga levaka prodao sam john deer-a i kupio somecu(galigani) i prporodio se i samo da ti kazem Maticu da ni ona nema lance vec zupcanike,a tako je i kod rivijere jedan ili dva lanca zavisi od tipa nek me ispravi majstor ako gresim
Ja preko juce uradio od 11h do 21h 1380 bala sa W41 i R65, kod nas su parcele 15-20 ari, retko prelaze hektar
Veceras zamenio zice pored donosaca kanapa,zamenio kais na pikapu, i sad ide ki blesava
Sto se tice rivijere pogotovo one sa belim pickapom (protiv tegom) ja mislim da resenja na toj balirci zasluzuju pohvalu,ne kazem da nema boljih presa ali ne treba biti zaludjenik i samo gledati ono sto je najskuplje.Znamo i da je golf dvojka (sranje od auta) ali i danas drzi jaku cenu spram njegovih godina.Pa tako Welger mozda cenjena balirka u vojvodini kod nas nije slucaj kod nas je zastupljen john deer ali polako ga ljudi prodaju ima mnogo boljih balirki.Na prporuku druga levaka prodao sam john deer-a i kupio somecu(galigani) i prporodio se i samo da ti kazem Maticu da ni ona nema lance vec zupcanike,a tako je i kod rivijere jedan ili dva lanca zavisi od tipa nek me ispravi majstor ako gresim