Zoran Kostović
Član
342 ima centralno podmazivanje i još par nebitnih sitnica. Obe su dobre kada su uštelovane i dobro održavane. Ima ih 10-ak u mom selu i odlično rade.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
i da dodam stotine presa popravljenih telefonom jer ne postoji neko ko me je nazvao da mu nisam prvo pokusao da dam savet da popravi sam i da ne postoji osoba kojoj nisam hteo da pomognem savetom za razliku od svih mojih kolega koji necu rec da kazu naroduda male stvari nisu bitne svi bi popravljali prese iza mene stoji sestogodisnje iskustvo i 250000 km predjenih i jos se sam sebe plasim da li cu dobro uraditi
prikolice su 7x2m@topalovic Jel su prikolice 5x2m?
Jebo voznju bitno je da je vezivala bez greske a isao sam samo drugom brzom ali nisam mogao na vecim gasu neravna njiva otpali bi mi bubrezi.Ucinak u ovoj njivi 2000 bala a ni jedna odresena.Ti druze levi bas se razumes u izbor balirkitopalovicu nemoj da se sramotis kakvi su ti ovo otkosi ovo bi i biciklom balirao ovo bi ja terao trecom brzom daj snimak kad je puna
ON ti to rekao odavno, nego si izgleda imao lose savetnike tu kod tebeKomsija francuz svaka cast za savet u vezi kanapa , propao sam sa onim makedonskim ko niko.Isao sam jutros kod petrovica i uzeo ovaj TORNADO sad ide bez problema.Dugujem pice kad se nadjemo u leposavicu.
najesen prodajemo i uzimamo velger 41 ljudi kazu da je pravaJebo voznju bitno je da je vezivala bez greske a isao sam samo drugom brzom ali nisam mogao na vecim gasu neravna njiva otpali bi mi bubrezi.Ucinak u ovoj njivi 2000 bala a ni jedna odresena.Ti druze levi bas se razumes u izbor balirki
Jel se meni cini, ili ovdje desna traktorska guma ulazi u radno polje pikapa?zaboravi video snimak da stavim
Posto imam ledja mogu ja nju i na ledjima da nosim a jos bolje i da je stavim u dzep sta ti mislis.....pa da ti spasem ledja teras drugom skace traktor otice ti bubrezi ovako velger 41 prva druga spora bog da te vidi