savoris
Član
pa da ti spasem ledja teras drugom skace traktor otice ti bubrezi ovako velger 41 prva druga spora bog da te vidi
danas sam balirao pored njive u u kojoj je isto baliroa ali sa velgerom 41 , bukvalno sam prolijetao pored njega , njive su iste površine i približno isto mase je bilo na njima , kada sam ja došao on je već obišao jedan krug , ja sam završio prije njega i natovario bale a on je otprilike bio na pola
samo sam šuraku rekao ''idi vidi koji ono broj velgera da se slučajno ne zeznemo i kupimo ga''
nego i ja danas imao malo sexa , odjednom poče da odvezuje bale , ja stanem pogledam kad ono upala neka stabiljka tačno u petljač i svezala se zajedno sa kanapom i sve se skuljvalo , sreća nije bilo nikakve havarije , samo isjekao špage iz petljača i ponovo uvukao kanap
a prije toga sam balirao otkose koji su bili bože sačuvaj , njiva je bila neravna i imala je mnogo krtičinjaka , pokošena rotacionom do zemlje i zgrnuta suncem , prašina je bila tolika da nisam vidio zadnji dio prese , otkosi su bili ogromni i neravnomijerni i u toj njivi mi je na 500 bala odvezala nekih 3-4 što nije uobičajeno za nju , može li uzrok biti neravnomijeran otkos i zemlja u travi ? ali veća količina zemlje je u pitanju