Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Pozdrav kolege vidim da kudite moju Welgericu inace sam je pazario pre 10 dana sutra ima prvu probu!Inace uzeo sam je za licne potrebe nece kirijati odlucio sam se za nju zbog cene ,a dosta ste vi uticali na moj izbor!Pozdravljam sve clanove foruma!bezi od tog internacionala sto dalje sajla koja pogoni donosenje sena dugacka 9 m treba pola dana da provuces i uzupcis a velger 41 malog kapaciteta trazi dalje
bravo majstore tako je tacan pogodak na to sam mislioIspravi,ne treba ti drugi
ne grej nista prvo sredi taj luft probaj pa tek onda grej i ispravljasj mozda te samo tio zezahvala svima. kolko sam ja razumeo, da ne skidam nista, da se zagreje sredina osovine i da se vinkla povuce na gore. samo nece li da se deformise spoj vinkle i osovine? zaboravio sam da napisem i da kod spoja vinkle i osovine postoji mali luft
Majstor Levak za koliko para se moiže naći dobar galigani i gde ,koji model preporučuješ
dobar galignani je od 2500 do 3000 a nema crno zuta revijera sa kontra tegomMajstor Levak za koliko para se moiže naći dobar galigani i gde ,koji model preporučuješ,dali postoji crni model rivijere sa kontra tegom?
tebi najbolje odgovara someka m 11 ili 2500 zbog terena a moze i 05 ili galignani 146To i mene interesuje