Ma sta prevoz...u nju se natovare delovi tako da prevoz nije velika stavka,jel neko video kako izgleda dobro upakovan sleper robe kad dolazi iz preka ??
O cemu mi pricamo !!
O cemu mi pricamo !!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
zove se ''hay accumulator'' , ukucaj na YT i dobit ćeš brdo rezultataJel ima to naseg proizvoda negde da se kupi i kako se to uopste zove ?
Ma sta prevoz...u nju se natovare delovi tako da prevoz nije velika stavka,jel neko video kako izgleda dobro upakovan sleper robe kad dolazi iz preka ??
O cemu mi pricamo !!
Dao bi ja pare tebi Levak ali smo daleko, ti iz jedne ja iz druge državeNije to u pitanju!moze samo da polomis skiju ko vas to navracao i dalje je problen u skiji sto tvoji doktori ne znaju gde treba da navare da si te pare dao meni radila bi ti presa ovako muci se i dalje
Probaj da malo podmazes osovinicu na kojoj se nalazi onaj plasticni poluzupcanik, verovatno nekad malo zaglavi pa se ne vrati do kraja
Kod mene u mom kraju svi manje vise baliraju iza beraca klasuru, ne vidim kakav je to podvig.Pa bogme ovo ne bi pokusavao nikako. Ali ipak sam ja s mojom kotaricom balirao tarupiranu kukuruzovinu, dok u mome selu niko nije to jos radio ni oni sa klasovim ni RC ..., osim jednog mog rodjaka sa Sgorbatijem.
PA probaj zameni, ne kosta te skoro nista
jeli ja tebi napisa gse je kvar nemoj dzabe menjati opruge uvila se osovina iznad vezaca koja povezuje vinklu na kojoj je poluzupcanik sa paljenjemPodmazao sam, ali sad ga ucesti. U 30 bala napravi 4 mini. Dali da menjam oprugu na poluzupcaniku, posto je ova izgleda malo deformisana.
Ispravi,ne treba ti drugijel vredi da se ispravlja ili mora druga da se stavi.
Ako mozete da mi date broj, nekog proverenog, da narucim
zove se ''hay accumulator'' , ukucaj na YT i dobit ćeš brdo rezultata
a zašto bi kupovao i da te neko dere od ovih što dovoze mašine sa zapada , bolje uzmi nadji neku osovinu i malo cijevi , jedna građevinska mreža za betoniranje i eto ti mašine napravljene za pola dana
ovako nešto je lako za napraviti