Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
kupio si brate pravu presu jeli to 940 ne vidimcukaneca je napisao(la):
ja kad pricam da je new holland prava presa i bolja od velgera lifama ljudi moisle da ja umisljam ona ti je sirotinjska majka jeftina za odrzavanje zasticena od loma brza ima ucinak u rangu velgera 61 galiganija i poljostroja kad ide a on retko idecukaneca je napisao(la):Jeste 940, i imam je nekih 6-7 godina i malo je reći prezadovoljan. To guta sve živo, jedino što sam promenio je da ne sipam sae 90 nego 15-40 ulje u sistem podmazivanja. Što se tiče traktora problem nastaje ako treba da baliram na nekom nagibu terena onda moram da zakačim veći traktor jer je dosta teška.
moj druze malo je nas koji se bavimo popravkom presa da hoce nekom da objasne bilo sta pare kad udare u glavu opasno je jer u ovom poslu ima lepih para ali stomakmozes nahraniti ali oci ne ja imam kolegu sa kojim sam kucni prijatelj ali nedj boze da mi nesto zapne da ne znam mislim da mi u zivotu ne bi objasnio a kamoli musteriji ali zato ja ne znam gde cu od posla a njega cesto kad nazovem sedi kuci a ja ne pamtim kad sam imo slobodnog vremena danas u nedelju sam uradio 3 prese a sutre ne znam gde cusasasavicduboka je napisao(la):Procitao sam sve postove vezane za podesavanje ,odrzavanje itd presa i nastelovao sam moju da radi perfektno.
Zelim svima da se zahvalim ,posebno majstorima , sto ovako velikodusno dele svoje znanje sa nama koji smo pocetnici i sto nam u ova teska vremena stede novac.
Od HVALA!
klas brzi i veca bala reviera sporija i manja bala ali manje kvarljiva presa sve zavisi u kakvom su stanjuFarmer Ogi je napisao(la):Moguli dobiti odg
ala cemo piti u rumi os povesti punicusavoris je napisao(la):večeras izbalirao 120 bala , jedna se odvezala
ooooooo desi j...o kuju moju ja mislio tebe ukokali pa ti si ziv jer jos bonbonises punicuCAR je napisao(la):Pozdrav drustvo evo me nazad.
Polacu ti ja mojuali joj platim kartu u jednom pravcu.
da nije omasila ovna i uhvatila sarplanincaCAR je napisao(la):jebo ti pa zaplot svezao ma mogu me povuci svi jos ako im dozvolim.Bio bak malo na moru pa otisao sa mora po svoje u Italiju i evo danas dovezli a punicu sam ostavio da pripazi na ovce nek odabere ovcama ili djecu paziti i sta mislite sta je odabrala ovcamaaaa kaze lakse joj ma levak brate sad cu ti je poslati ali kartu u jednom pravcu joj platim da se malo odmori od zeta.
levak je napisao(la):ala cemo piti u rumi os povesti punicusavoris je napisao(la):večeras izbalirao 120 bala , jedna se odvezala