cika_jova
Član
to je zato sto grgulja kanap, samo se prevrne klupce 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
ma kakvo paljenje oce on da bude majstor misli da hoce svi da ga zajebu nek se muci kad nece da platitole zr je napisao(la):nista . kad proba na prazno ona veze a kad udje u masu nista . ispadne poneka vezanalevak je napisao(la):sta uradi onaj tvoj sa onim velgeromtole zr je napisao(la):LEVAK svaka cast i hvala !Ljudi levak leci prese na daljinu telefonski
pravi doktor
da nije mozda malo ranije paljenje?
Kao što rekoh ,nije presa za svakoga.levak je napisao(la):ma kakvo paljenje oce on da bude majstor misli da hoce svi da ga zajebu nek se muci kad nece da platitole zr je napisao(la):nista . kad proba na prazno ona veze a kad udje u masu nista . ispadne poneka vezanalevak je napisao(la):sta uradi onaj tvoj sa onim velgeromtole zr je napisao(la):LEVAK svaka cast i hvala !Ljudi levak leci prese na daljinu telefonski
pravi doktor
Kao što rekoh ,nije presa za svakoga.levak je napisao(la):ma kakvo paljenje oce on da bude majstor misli da hoce svi da ga zajebu nek se muci kad nece da platitole zr je napisao(la):nista . kad proba na prazno ona veze a kad udje u masu nista . ispadne poneka vezanalevak je napisao(la):sta uradi onaj tvoj sa onim velgeromtole zr je napisao(la):LEVAK svaka cast i hvala !Ljudi levak leci prese na daljinu telefonski
pravi doktor
pojeo ti se kanal kuda prolaze lezajevi sve ce vise da te zezasavoris je napisao(la):riješeno
kada sam stajao u mjestu i hranio je ručno presa je stajala prilično nageta u lijevu stranu pa je trina upadala u one kanale (vodjice) kuda idu točkići koji okreću vile na pikapu
samo očistio i radi sada uredno
idem večeras još neke dvije njive da presujem pa ću vidjeti ponašanje
lanac od pikapa je uredu , okretao sam i ručno zamajac nazad ali nije moglo da odglavi pošto ima jednosmijerna spojka na pikapu i on nemože ići u kontra smijer
pa zar ne vidite da je balamanja od tunela i da ne ide sabijeno to je sve unutra bilo spremno on se uvukao u spremljenu balu a one dve izgurao nogama nije im neka foragalki je napisao(la):ovo je neko danas vec postavio negde namestaljka
41 to joj je bolest uzana bala a vezaci siroki jos ako klip ima lufta i nije dobro uzupcena popisaj gasavoris je napisao(la):ma ne fali nigdje kanala , on uopšte nije potrošen nego je upalo previše trine jer je stajala u mjestu a negeta tako da se zadržavala u kanalu i kada se trina spresovala do odredjene tvrdoće ležaj jednostavno nije mogao da prodje
da sam mogao da okrenem malo u kontra smijeru proradilo bi ali mi nije dala jednosmijerna spojka
večeras balirao kod drugara i kada je vidio koliko brzo se krećem čovjek se krstio , nije bilo mnogo mase pa je moglo
a šta sam vidio kada sam išao na Romaniju smijao sam se tri dana posle toga
jedan ide balira a drugi ide iza njega i navlači špage na jednu stranu bale
joj kako to žalosno izgleda ako uzmemo u obzir da je bilo 35 stepeni a njiva od oka preko 3Ha
nisam vidio koja je presa pošto su bili daleko od puta , samo sam prepoznao da je u pitanju neki velger