topalovic
Moderator
ma pustite levaka svalercina teska samo bi punice svastike i tako dallje
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
das svastiku i odrzavam presu pet godina besplatnosavoris je napisao(la):a ja imam svastiku udovica a 81 godište , moram ga pitati koliko on meni da doplati da mi popravlja presu
@mityoo , pazi ipak je to neki mehanizam koji nisam u životu sreo , a sve što je komlikovanije to je meni veći izazov
imam ja cb 300 najverovatnije ce biti na prodaju jer jurim vecu balirku ako te bude interesovala posalji na ppKrajisnik je napisao(la):U pravu si za rolo balirku.Svakako mu ne pogoduje teren.Ali ipak cu da kupim balirku ima drugar dzondirku CB 300 mislim da je oznaka i on mi balira dve godine pa mi se svidja njen rad ali vidim da ljudi hvala velgerke pa neznam sta bi se odlucio.
Krajisnik je napisao(la):Pozdrav forumasima.Citao sam mnoge problematike u vezi sa masinama i stokom na ovom sajtu i mnogo sam vasih iskustava primenio sto se tice prasica i uglavnom su uspesna tako da vam se predstavim imam 26 godina,poceo sam da gajim svinje i imam dve krave tacnije kravu i tele.Planiram da gajim oko 5-6 krava i oko 10-ak prasilja plus stoku za svoje potrebe tj klanje.Ovde je to kod nas zadovoljavajuce naravno nije kao u vojvodini da covek uzgaja dvesta ili petsto tovljenika ali sa desetak prasilja uhaj,to je vec malo ozbiljnija stvar mada ako sve bude islo kako valja idem i na vise kako svinja tako i krava.E sada je mali problem sto sam relativno mlad a mehanizaciju kupujem pa ce mi trebati iskustva vasa kako ne bih mnogo gresio a u danasnje vreme svaka greska kosta.Za sada imam malog fergusona IMT 533 u extra stanju.Ovde kod nas nema vecih traktora jer se rade mali posedi.Ja cu verovatno na zimu da kupim t-40 AS jer sam to i imao u hrvatskoj dok sam ziveo.Tamo sam imao sve od masina a sve sam to morao da prodam da bih napravio kucu kada sam 1996 dosao u okolinu Krusevca.Eto malo upoznavanje.Moje prvo pitanje jeste u vezu ROLO presa ili balirki koja konjaza treba da bi se ona vukla i koja je najjeftinija a da moze da posluzi jer opet naglasavam da bi balirala recimo izmedju 2-3 hektara godisnje.Hvala svima
ima li neko savet za mene?mislim da mi noz jako blizo cvora odseca pa zato se izvlaci kanap,kako to da nastelujem.a desava se isto i da cvor ostane u petljacu.nisam pametan sta da radim?maki_vs je napisao(la):imam jedno pitanje?desava mise cesce u zadnje vreme na jednoj strani da ne veze dobro,a i kad uhvatim neku balu oce kanap sa te strane da mi ostane u ruku.izvuce se iz cvora.presa je new holand 270
ako se to desava ja mislim da ti je petljac istrosen pa zato pravi mali cvormaki_vs je napisao(la):ima li neko savet za mene?mislim da mi noz jako blizo cvora odseca pa zato se izvlaci kanap,kako to da nastelujem.a desava se isto i da cvor ostane u petljacu.nisam pametan sta da radim?maki_vs je napisao(la):imam jedno pitanje?desava mise cesce u zadnje vreme na jednoj strani da ne veze dobro,a i kad uhvatim neku balu oce kanap sa te strane da mi ostane u ruku.izvuce se iz cvora.presa je new holand 270