levak
Banned
o stigao si sa mora ja mislio ti se udaviotopalovic je napisao(la):gde si druze levi kad prelazis u desne
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
o stigao si sa mora ja mislio ti se udaviotopalovic je napisao(la):gde si druze levi kad prelazis u desne
cekaj ne razumem te kako moislis u cvoru jer tih pedesetak metara uopste ne vezeMONTOYA je napisao(la):da i ja pitam nešto majstor levaka
imam lifam presu i ide odlično ali desi se ponekad u 100,200 nekad i u 500 bala u senu da ostane vanila u čvoru od bale i kad se okrenem ono razvuko po njivi nekad i 50-tak metara,nemogu da pronađem zbog čega u slami nikad
odakle je taj ne znam ga jasavoris je napisao(la):na vašaru u Rumi sam sreo majstor paju , i bogami neki zajeban čovječuljak , taj mnogo voli
pogledaj ispod da li solja kudprovlacis kanap stoji tacno naspram igle i dali igla isto prolazi kroz vezac kao i ona drugaMONTOYA je napisao(la):Ne veže jer kanap ostane na bali i tako razmota se za presom
pa dodješ do mene pa onda presjedneš u moja kola i idemomladenmaso je napisao(la):blago vama kad je Ruma blizu