savoris
Član
najbolje je da se ti nama predstaviš
imaš temu predstavljanje u podforumu CAFFE
imaš temu predstavljanje u podforumu CAFFE
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
ponesi samo oba vezaca nemoj diskove skidati dobri sufrancuz je napisao(la):@ levak,
evo slika drzaca kanapa i diska, pa javi sta sve treba da ponesem
ponesi i ponesi one dve ploce sa rogicem ispod vezaca sto se zica odupire na njihfrancuz je napisao(la):@ levak,
levi petljac ne ispusta, menjan je pretprosle godine,a desni drzac jebava, a ako treba donosim oba!
kako mislis menja polozaj jer tebi poigravaju vezaciZoran0230 je napisao(la):Levak,levak,levak-svi viču Malo smo dosadni.Kako ću znati da je disk kočnica dobro naštelovana -zajebava mi skakavicu (menja položaj)
GENERALNO JE BOLJA REVIJERA SVE ZAVISI U KAKVOM SU STNJU I JEDNA I DRUGA MOZE I KLAS 40 LEPO DA RADIFarmer Ogi je napisao(la):Dali je bolja RIVIERRE - CASALIS ER 40 EX od CLAAS MARKANT 40
nista ja tebe ne razumem ja te pita da li tebi kad radi presa poigravaju veZacu kao da hoce da se ukljuce a lamele na kocnici moraju da budu dotegnute do odredjene mere okini vezanje i kada igle krenu gurni ram igalanogom ne sme da ide lako reci mi samo poigravaju li vezaciZoran0230 je napisao(la):Levak,ne menja non stop,ako skakavicu namestim da stoji pravo u radu se ukosi.ja sam onda dotegao kočnicu(onda non stop tera igle),onda popustio i izbalirao oko 400 bala,vidim da se vrti oko kočnice ali nju nikada do sada nisam ni pipnuo,totalno mi je nepoznata njena funkcija
OK, skidam i nosim sa sobom....levak je napisao(la):ponesi i ponesi one dve ploce sa rogicem ispod vezaca sto se zica odupire na njihfrancuz je napisao(la):@ levak,
levi petljac ne ispusta, menjan je pretprosle godine,a desni drzac jebava, a ako treba donosim oba!
javi kad dolazis da ne odem negde daljefrancuz je napisao(la):OK, skidam i nosim sa sobom....levak je napisao(la):ponesi i ponesi one dve ploce sa rogicem ispod vezaca sto se zica odupire na njihfrancuz je napisao(la):@ levak,
tesko cu ja u rumu moram u crepaju da uradim neku presu a ako padne sutra kisa eto mefrancuz je napisao(la):Moguce i Ruma u utorak, javljam.
Levak jesam li u konkurenciji za najgluplje pitanje foruma ili ni ti nemas odgovor na ovogaul je napisao(la):Koliko je vazan noz na cekicu kod rada balirke,te da li utice na vezanje bale,kod mene je trenutno ostrica noza cirka 2 cm,je li potrosen suvise?
da znas da jesi salim se kod nozeva je najbitnije da idu blizo jedan drugog u makaze sto bi se reklo a sa vezanjem ima malo veze ali to treba dugo da ti objasnjavamgaul je napisao(la):Levak jesam li u konkurenciji za najgluplje pitanje foruma ili ni ti nemas odgovor na ovogaul je napisao(la):Koliko je vazan noz na cekicu kod rada balirke,te da li utice na vezanje bale,kod mene je trenutno ostrica noza cirka 2 cm,je li potrosen suvise?