koliko košta ova pogonska ploča ?
a kupio sam je jer je nisam previše platio manje nego koliko bi mi otišlo živaca na navarivanje i obradu , nisam je kupio od Steve nego od čovjeka koji je nekada imao presu sa istim petljačima a popravljao mu je neki Mirko Ošapović ako sam dobro zapamtio ime i prezime i taj mu je i ''uvalio'' iako nije trebala
ja sam zvao toga Mirka (prije negdje sam napisao Mišo) , taj čovjek mi nije ulio ni trunku povjerenja i zbog toga sam se odlučio na samopopravku , da ne pričam o arogantnom ponašanju i da čovjek živi sa činjenicom da ''samo ON'' zna popraviti presu
Stevo se bavi samo prodajom dijelova (skup) i preprodajom presa (još skuplji) nije neki pošten igrač , recimo ti ga pitaš za mišljenje o presi koju misliš da kupiš a on ode i kupi ti je ispred nosa
ima dobro razradjen posao dosta dijelova ide za federalni dio
pričao sam sa više vlasnika presa na mom kraju i NIKO nije zadovoljan sa njegovim uslugama , ljudi ga zovu samo zbog toga što nemaju nikog drugog ko se bavi tim poslom
većini sam pričao o tebi levak i postojala bi opcija da nadjem nekoliko presa za uraditi da se tebi isplati doći da to odradiš kada prodje sezona pošto sada vjerujem da si preopterećen , ali o tom po tom
a šta kažeš za ove rolnice u Rumi , kojeg su one kvaliteta
bogami dali misliš da bi ovi ležajevi stali prečnika 62 ? to bi bila bolja opcija ali ako im je oznaka 62305 onda im je unutrašnji prečnik 25mm što se nemože navući na ove postojeće osovinice
a iako napravim nove osovinice kako osigurati da ležaj se ne svuče , ima li mjesta da stane seger ili...