dragan82 je napisao(la):Dobrincin. Zasto ne stavis poteznicu skroz levo da bi ti bio prav kardan?
Vis druze nisam razmisljao o tome... Kod nas ljudi uglavnom kace prese na poluge od hidrulika,dok je ja kacim na donju rudicu za vucu prikolica...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
dragan82 je napisao(la):Dobrincin. Zasto ne stavis poteznicu skroz levo da bi ti bio prav kardan?
dosta pristojna presa u rangu manjih presa francuska marka vezac rs pasu delovi od lifama za vezace nije spora bolja je od velgera 41 i klasa 40 nije to jaka cena kod nas su preko 2000 eura ako si kupio nisi pogresio ovo nije mnogo mator modelsavoris je napisao(la):šta mi možete reći o ovoj presi , cijena je 1500 evrova
koji je to model , dijelovi ovo ono
savoris je napisao(la):šta mi možete reći o ovoj presi , cijena je 1500 evrova
koji je to model , dijelovi ovo ono
Takvih presa ima dosta u mom kraju,prave male bale,rade posao ali nisu bas za neku pohvalu.
Balirao sam danas pored jedne takve,doduse otkosi su bili veliki i sa velikom mukom je odradjivala.
Ja sam radio sa john deerom 332 koja to nije ni osetila i duplo brze i lakse sam se kretao.
Imao sam utisak da ce ta reviera sva da se raspadne,suvise su nezne.
a koliko para toliko i muzike.Delova ima kao i za sve druge prese.Ukratko za svoje potrebe i sa laksom nogom na gasu obavlja funkciju.
sata zoves manual a igle imas u adi kod roberta 063501432 to manual pojasnigabricn je napisao(la):interesuje me da li neko ima manual za nju i da li neko zna gde mogu da se nabave igle za nju
U slami 3spora ili 1 brza u masi koja daje 120 bala/kj u senu isto, jedino u lucerki voli malo polaganije(da manje zalogaje sabija), i najlepše radi na oko 400-450 obrta kardana.....savoris je napisao(la):mitjo kojim stepenom prenosa si vozio u kojim masama
i ne reče mi niko koja je ovo presa , neam pojma kao konj a otići ću da pogledam pa da ne ispadnem papak
upustvo za rukovanje,podesavanjelevak je napisao(la):sata zoves manual a igle imas u adi kod roberta 063501432 to manual pojasnigabricn je napisao(la):interesuje me da li neko ima manual za nju i da li neko zna gde mogu da se nabave igle za nju