levak
Banned
TAMAN
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
osalgija je napisao(la):levak, za sta sluzi ova pločica
ona zateze drzac kanapa ali tu trba da budu duple plocice a kod tebe po jednasalgija je napisao(la):levak, za sta sluzi ova pločica
ma imao sam ja jedan pa prodao ,CAR je napisao(la):ajde ti kod topalovica po paradajz ili ce i njemu sezona proci
Post je spojen: [time]1279599870[/time]_________________________________________________
salgija
pa ima li kakav majstor probni stol za petljace tu kod vas
kako mislis dupli jedan na drugim ili kakolevak je napisao(la):nemoj tako mozda on voli tebe samo ne ume da ti iskaze ljubav hahahahahahahahaha
Post je spojen: [time]1279631981[/time]_________________________________________________
osalgija je napisao(la):levak, za sta sluzi ova pločica
ona zateze drzac kanapa ali tu trba da budu duple plocice a kod tebe po jednasalgija je napisao(la):levak, za sta sluzi ova pločica
jeste ali tvoja presa je 2006 a njegova 1966Dragan18 je napisao(la):SALGIJA ajme meni na sta lice ovi vezaci....
ovako treba da ti izgleda taj vezac
ovako izgleda kod mene na lifamu .
to su zadrzaci povratne mase i sluzi da smanji krivljenje balefrancuz je napisao(la):Vidi dragan18, ja ih nemam pa me zanima cemu sluze, video sam u prospektu da postoje, unutar tunela na bocnim stranama