levak
Banned
koji velger
da nije 61
Post je spojen: [time]1279579857[/time]
_________________________________________________da nije 61
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Zoran0230 je napisao(la):milos bota-ima od 4mm i od 8mm ali znaš šta probaj,ja sam to ove godine uradio-skini šinu i okreni je da deo što je bio napred bude nazad pošto u zadnjem delu klip ne ide pa je ravno,probaj i ima da šljaka,ovako su skupe šine,nisam baš dobro zapamtio ali mislim da su između 1500 i 2000
sta ces ti praviti sine kad imas proizvodjace delova pred kucom bar se u adi prave najbolji delovimityoo je napisao(la):Ja sam pravio šine sam, i šljaka...
Zato što znam sam da napravim pa je tako jeftinije...levak je napisao(la):sta ces ti praviti sine kad imas proizvodjace delova pred kucom bar se u adi prave najbolji delovimityoo je napisao(la):Ja sam pravio šine sam, i šljaka...
pevaljka je otisla bez gacaCAR je napisao(la):evo nam se levak vratio sa cajke i opet zajebava narod kako nepostoji probni sto kad postoji samo klimas glavom i trazis da ti objasne princip rada petljaca na probnom stolu i kako to izgleda samo nek ti objasne ali se moras suzdrzati da se nezasmijes,ja sam jesenas obisao sve od Apatina do Indjije gdje imam puno kolega sva skoro mijesta sam sa kumom prosao da smo se znali mogli smo nesto popiti i pojesti,U Indjiji smo gostovali cijeli dan i noc kod kumove rodbine e jebiga Levak sto se prije nismo culi.
a ja prazni dzepovaCAR je napisao(la):evo nam se levak vratio sa cajke i opet zajebava narod kako nepostoji probni sto kad postoji samo klimas glavom i trazis da ti objasne princip rada petljaca na probnom stolu i kako to izgleda samo nek ti objasne ali se moras suzdrzati da se nezasmijes,ja sam jesenas obisao sve od Apatina do Indjije gdje imam puno kolega sva skoro mijesta sam sa kumom prosao da smo se znali mogli smo nesto popiti i pojesti,U Indjiji smo gostovali cijeli dan i noc kod kumove rodbine e jebiga Levak sto se prije nismo culi.
Matić je napisao(la):Welger 61 u pitanju je stari tip vezača.Još da dodam u suvoj masi ide bez greške tj.samo vozi i neokreći se sine.Novi su diskovi,zupčanici,petljači a radio sam po kiši sa njom i išla bez problema a sada po jakoj rosi neće samo ta desna strana.
levak je napisao(la):da platis pecenje u rumi 3 covek je u ljukovu uradio isto to stavio sve novo a onba kida bio sam neki dan namestio samo sipa okreni me na 0118799 057 jos sam budan
dok ti nas prijatelj levak ne pomogne samo stavis madjarsku licinu i teras ... imam ja takvih i slicnih problerma s vremena na vreme s mojom AP 51 i onda poludim na njivi i pozovem caleta donesi "madjaricu" i kad metnem u nju samo peva..... kaO DA JE 50 GODINA MLADJA....Matić je napisao(la):Welger 61 u pitanju je stari tip vezača.Još da dodam u suvoj masi ide bez greške tj.samo vozi i neokreći se sine.Novi su diskovi,zupčanici,petljači a radio sam po kiši sa njom i išla bez problema a sada po jakoj rosi neće samo ta desna strana.
verujem .... al kazem za nas je madjarica naj bolji spas kad smo u spicu sezone....levak je napisao(la):nema veze 51 i 61 drukcija fora