Balirka

Ja sam resio problem,popustio sam malo stezac na sanduku i sad veze bez problema.A pre toga sam sve drugo pokusavao ,odvijao zavijao i nista .Lepo cu da prodam presu i da uzivam na skladu ,pa nek se drugi muče. :ppozdrav: ::svaka cast::

pa ti, ko bi drugi. evo bas se dogovaram sa ljudima da snimam u radu jd. kad moze car mogu i ja :ppozdrav:

pa desi druze nema te sto godina snimi i pusti im kako ide jd proizveden 1956 god kad prodje kroz moje ruke ako jos sumnjaju da sam majstor ali teraj samo prvom brzom ja odgovaram ako nesto pukne

u palanci i,a neka prodavnica mislim da je u grccu imam tel u kolima okreni me sutra da ti dam broj lanci su uvozni ti uzmi sve ppojacane i miran si nose oznaku za tvoju presu b 12 osim onog kod zamajca on je 5 osmina ko ti je remontovao presu da nije dragan iz vukasovaca on je dobar majstor i mile iz darosave oni su mene ucili

radio mi remont skoro mica iz ivance, tamo do ranilovica, kada sam otkinuo zatezac za lanac i lanac u sasi, a lanac sam uzeo u prodavnici u goloboku,valjda imam vizit kartu, posle mi je presa otkinula taj zatezac sto mi je napravio mica i odneo sam ga kod strugara i on je to uradio profi, ja sam samo namestio, a taj lanac se skroz iskrivio najednu stranu, pa te zato pitam, inace ako hoces pronaci cu vizit kartu pa cu ti reci tacno koja je prodavnica gde sam uzeo :ppozdrav:

mada je presa preko 10 god kod mene i malo je stvari koje mi se sa njom nisu desile :haha:

cika_jova je napisao(la):
radio mi remont skoro mica iz ivance, tamo do ranilovica, kada sam otkinuo zatezac za lanac i lanac u sasi, a lanac sam uzeo u prodavnici u goloboku,valjda imam vizit kartu, posle mi je presa otkinula taj zatezac sto mi je napravio mica i odneo sam ga kod strugara i on je to uradio profi, ja sam samo namestio, a taj lanac se skroz iskrivio najednu stranu, pa te zato pitam, inace ako hoces pronaci cu vizit kartu pa cu ti reci tacno koja je prodavnica gde sam uzeo :ppozdrav:

mada je presa preko 10 god kod mene i malo je stvari koje mi se sa njom nisu desile :haha:
ja ti reko ko su tamo majstorei u tvojoj okolini iz kojeg si sela dolazim ja cesato tamo

levak
jel ima puno balirka u Srbiji ili jedni te isti trgaju kad si stalno po terenu kod nas nije taj problem samo mijenjaju,prodavaju,preprodavaju itd i manje vise svaka veze,najveci su problem igle na klasovima i deutzfahru aluminiske pa to puca li ga puca ili svako malo pokrivise sve igle a ostalo nije problem osim pojedinaca koji kliker sataru.

vec 3 dana dijecu nepazi nit zove valjda sretna da moze po selu odati ali veli zena da ce ovu stariju malo joj odvesti da je primiri da se savije kuci :haha:
Post je spojen: [time]1279662700[/time]

PECEM JANJE,JARE STA ZELIS ODMAH GOVORI A NJU TI NA GODINU POKLONIM JOS TE CASTIM :haha:

vazi samo da izvadim pasos i eto me u septembru inace jagnje jare prase ne biram kolko je stara punica ali nema veze posle pet litara vina ne biram

Nazad
Vrh