Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
sta sve mozes da napravis pevaljci na stolulevak je napisao(la):ljudi pitajte slobodno mogu stene da napravim samo da je lepa kuja a kamoli presu
e Topalovicu ti ga hvalis da voli paradajz, a ovo u mrcajevcima kukaju kako pecenja ne mogu da na vasu za majstoretopalovic je napisao(la):sta sve mozes da napravis pevaljci na stolulevak je napisao(la):ljudi pitajte slobodno mogu stene da napravim samo da je lepa kuja a kamoli presu
ja ti reko ko su tamo majstorei u tvojoj okolini iz kojeg si sela dolazim ja cesato tamocika_jova je napisao(la):radio mi remont skoro mica iz ivance, tamo do ranilovica, kada sam otkinuo zatezac za lanac i lanac u sasi, a lanac sam uzeo u prodavnici u goloboku,valjda imam vizit kartu, posle mi je presa otkinula taj zatezac sto mi je napravio mica i odneo sam ga kod strugara i on je to uradio profi, ja sam samo namestio, a taj lanac se skroz iskrivio najednu stranu, pa te zato pitam, inace ako hoces pronaci cu vizit kartu pa cu ti reci tacno koja je prodavnica gde sam uzeo
mada je presa preko 10 god kod mene i malo je stvari koje mi se sa njom nisu desile