Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Koja okatavia? Moja je A7. I meni su pričali te gluposti da će da pobrljavi ili ne znam šta tako da sam držao napajanje sa pomoćnog akmulatora dok nisam nakačio novi. Stanice za radio je i tako izgubio tako da je moguće da sam negde prekinuo dok sam menjao ili šta već.
Inače drugih problema nije bilo evo već treća godina.
Nego jel zna neko šta je problem kad neće ventilator za hladnjak da ugasi čak i nakon kraće vožnje kada nije napolju toplo i motor se sigurno nije toliko ugrejao da bi morao da ga hladi.
Ja tipujem da je taj senzor koji reguliše rad ventilatora? Jel zna neko gde se nalazi? Znam da nije skup i da se lako menja.
Senzor je upitanju, retko se dešava da bude Relej ventilatora ili Termostat.
Dovoljan mi je i VIN brojIzvadite džek iz G62 senzora temperature (Ako se ventilator zaustavi, definitivno je senzor upitanju). Ako se ne zaustavi relej je upitanju.
- Godište
- Koji je motor tačno
Dovoljan mi je i VIN broj
Da citiram samog sebe pošto sam zaboravio da napomenem Audi A7 ima dva senzora temperature G62 i G83Izvadite džek iz G62 senzora temperature (Ako se ventilator zaustavi, definitivno je senzor upitanju). Ako se ne zaustavi relej je upitanju.
Ima rešenja i za to (Sa ovom metodom ECU ne zaboravlja kodove)Срђан, па код појединих аутомобила тако се ради да би се избегло управо то тражење за разним кодовима када је купљен полован аутомомил а ништа није стигло уз њега. Или увоз из на пример швајцарске а они тамо не форсирају енглески, па све на кантонском језику. Док се снађеш, питаш, вратиш како је било (а не пише све као сад на интернету) буде ту свега. Код мене је све на италијанском језику, хебо их стандард.
Послато са 2406APNFAG помоћу Тапатока