AUTOMOBILI - kvarovi, popravke i održavanje ...

Kupio sam pre godinu dana fiat fiorino da olaksam sebi a ono otezao.Covek vozio 10 godina po Beogradu nije imao niti mu trazili pitao ga danas.Ipak smo mi ovde malo dragaciji

Cale pre redovno nosio aparate na "bazdarenje" (kako se vec zove ta provera)
U poslednjih par godina to nije radjeno, nemamo nigde blizu a u grad kad se ide sve neka zurba, sreca nisu nas dirali na putu...

Sent from my SM-S918B using Tapatalk

Cale pre redovno nosio aparate na "bazdarenje" (kako se vec zove ta provera)
U poslednjih par godina to nije radjeno, nemamo nigde blizu a u grad kad se ide sve neka zurba, sreca nisu nas dirali na putu...

Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Da li ste pokušali da odradite Atest PP aparata kod njih

logo.jpg

VATROGAS KOMERC DOO​

Adresa: Marka Radulovića 26, Georgija Jakšića 1, Zaobilazni put bb, Loznica
Telefon: 015/788-35-70, 063/771-85-47
Email: vatrogaslo@gmail.com
Website: www.vatrogaskomerc.com

Gledaju i datum na prvu pomoc?
Da ga ebem ako gledaju i to! Još da mi dignu pivo na 200 dina i odmah se selim u Afriku.
Gledali su ono iz početka kad je krenulo to sa prvom pomoći pa kad su prve istekle. Posle toga nisam čuo nikome da su gledali ni prvu pomoć a kamoli datum. Mada u teoriji mislim da mogu da te zezaju i zbog toga ako se baš namerače.

Ja ladno nisam morao da kupujem novu prvu pomoc jer mi nikad nisu pogledali ni da li imam. E sad i te sto sam kupio nisam menjao, znaci datum je istekao pre 10 god.

Послато са 2412DPC0AG помоћу Тапатока

Ali i sta ocekivati od nas, kazu treba sertifikat za prskanje, svi pozure da uplate za polaganje, kazu treba prva pomoc, svi pozure da kupe novu. Covek je kao ministar informisanja sproveo test jos leta 1999. kada nismo izlazili da gledamo pomracenje Sunca kao sav normalan svet i nije cudo sto nam ovo sve radi. Video sa kim ima posla i da moze kako hoce, za boljeg i nismo... Mozda je i ranije, ali sam bio mali pa se ne secam. Ovo mi ostalo u secanju, pa sad prepricavam djacima kako je to bilo.

Послато са 2412DPC0AG помоћу Тапатока

U autu imam 2 fabričke i 1 novu prvu pomoć po našem zakonu, koju redovno zamenim kada joj istekne rok a staru ubacim u traktor ili kombajn nek se nađe zlu ne trebalo.
One Švapske fabričke su kao space shutle spram naših, makaze, trokut, samo pakovanje lepo i uredno.

Ja stvarano ne znam šta možeš da uradiš sa tom prvom pomoći u nekoj hitnoj situaciji? Po zakonu čak i ne smeš da diraš povređenog jer on može da te tuži ako mu se nešto desi, a on proceni da si ti odgovoran.

Naravno ako neko ima obilno krvarenje iz nekog od glavnih krvnih sudova trebalo bi to na neki način zaustaviti, ali mislim da bih se pre setio barem 5 stvari koje imam kod sebe i koje bi to uradile efikasnije i brže od bilo čega iz te prve pomoći.
Bitno da su nadrkali zavoja kao da ćeš da mumificiraš nekog. A i te makaze su im golo g. kad ih koristiš ovako za druge namene.

Ja stvarano ne znam šta možeš da uradiš sa tom prvom pomoći u nekoj hitnoj situaciji? Po zakonu čak i ne smeš da diraš povređenog jer on može da te tuži ako mu se nešto desi, a on proceni da si ti odgovoran.

Naravno ako neko ima obilno krvarenje iz nekog od glavnih krvnih sudova trebalo bi to na neki način zaustaviti, ali mislim da bih se pre setio barem 5 stvari koje imam kod sebe i koje bi to uradile efikasnije i brže od bilo čega iz te prve pomoći.
Bitno da su nadrkali zavoja kao da ćeš da mumificiraš nekog. A i te makaze su im golo g. kad ih koristiš ovako za druge namene.
Pa i nisu za druge namene,nije to da das deci da seku kolaz na likovnom.Meni je jedna takva gomila zavoja spasila glavu posle povrede.Tako da..Ubaci prvu pomoc i prst u uvo.

Mene jednom zaustavili i gledali datum prve pomoci i kaze policajac istekla pre 3 meseca. Ja reko nije, ma kaze jeste. Pogledam ono stvarno istekla i za divno cudo pusti me bez kazne.

Nazad
Vrh