kalman 58
Član
Kupio sam pre godinu dana fiat fiorino da olaksam sebi a ono otezao.Covek vozio 10 godina po Beogradu nije imao niti mu trazili pitao ga danas.Ipak smo mi ovde malo dragaciji
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ne moraš više da imaš nalepnicu na vozilima do 3.5t ali i dalje moraš da poštuješ ograničenja kao pre.Recite mi bar koji da nabavim i koju nalepnicu?Uvek sam mislio ako je registrovano na privatno lice ne treba.
Da li ste pokušali da odradite Atest PP aparata kod njihCale pre redovno nosio aparate na "bazdarenje" (kako se vec zove ta provera)
U poslednjih par godina to nije radjeno, nemamo nigde blizu a u grad kad se ide sve neka zurba, sreca nisu nas dirali na putu...
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Da ga ebem ako gledaju i to! Još da mi dignu pivo na 200 dina i odmah se selim u Afriku.Gledaju i datum na prvu pomoc?
Pa i nisu za druge namene,nije to da das deci da seku kolaz na likovnom.Meni je jedna takva gomila zavoja spasila glavu posle povrede.Tako da..Ubaci prvu pomoc i prst u uvo.Ja stvarano ne znam šta možeš da uradiš sa tom prvom pomoći u nekoj hitnoj situaciji? Po zakonu čak i ne smeš da diraš povređenog jer on može da te tuži ako mu se nešto desi, a on proceni da si ti odgovoran.
Naravno ako neko ima obilno krvarenje iz nekog od glavnih krvnih sudova trebalo bi to na neki način zaustaviti, ali mislim da bih se pre setio barem 5 stvari koje imam kod sebe i koje bi to uradile efikasnije i brže od bilo čega iz te prve pomoći.
Bitno da su nadrkali zavoja kao da ćeš da mumificiraš nekog. A i te makaze su im golo g. kad ih koristiš ovako za druge namene.
Ja sam skoro platio kaznu jer nije bila fabrički zapakovana, tj pocepana folija a uredno u rokuJa ladno nisam morao da kupujem novu prvu pomoc jer mi nikad nisu pogledali ni da li imam. E sad i te sto sam kupio nisam menjao, znaci datum je istekao pre 10 god.
Послато са 2412DPC0AG помоћу Тапатока