AUTOMOBILI - kvarovi, popravke i održavanje ...

Srdjane,hvala puno za trud i objašnjenje...
Razlog traženja retrovizora nije njegova neispravnost već fizički nedostatak istog 😁...baća što mi išao u susret malo više sasekao krivinu...

Kako bre imas zivaca za nas? Svakom sve lepo objasnis!Bravo :ppozdrav:
Jel dolazis na nase druzenje u Pancevo , pa da se i zapravo upoznamo .jebes ovo online? :ppozdrav:
Obožavam da pomažem ljudima (Online i ovako), ako mi šef da slobodan dan svratiću, ne mogu ništa da obećam (Uvek mi nešto iskrsne ne planski, ovo je barem treći put što sam želeo da dođem na okupljanje forumaša ali eto videću šta kaže šef).

Delphi Gold imaš za 100€ i rešio si problem sa dijagnostikom za sva vozila do 2021, a možeš da čekaš i ABS modul preko nje.Dokazana i proverena i koristi je brdo majstora i "majstora" :D
Lično mogu da preporučim ovu dijagnostiku AutoMASTER Elite
autodijagnostika-delphi-ds150e.jpg

A što se tiče druženja ? 👏
Druženje u Petak ? 😱
Teško... 👎
I da je Subota, opet.... 👎
Jednostavno, prethodnih pola decenije živim da radim, i sve mi je podređeno poslu, ako Šef ili Poslodavac pošalje poruku, ne postavlja pitanje mogu li ili ne, podrazumeva se potvrdan odgovor... 😃
Znam, nemam "život" uopšte, ali, druge benefite da, i to mi je dovoljno...
Srećom, ukinuta je 3. smjena prije par mjeseci, inače bi noćas kretao u 3. smjenu...😂
Prethodne sedmice sam trebao biti 2. smjena, eeee, Ponedeljak i Utorak sam išao u 1. , pa ostatak sedmice, kao i juče, u Subotu, u 2. .... Sutra idem u 1. smjenu, to znam sigurno... 😂
Što ne znači da nešto neće da se "iskundači" pa odem u 2.... 😱
Subote su mi stalno "radne", i to se podrazumeva...
Ponekad i Nedelja.... 🤑
SVE JE PLAĆENO !!!!
Plata, prevoz, prekovremeno, vikend....
Pošteno, u dinar i na vrijeme !!!!!!
Godišnji napišem " željeni" termin, koji nikada ne bude ispoštovan, pomera se i odlaže neminovno...
Bude i u Oktobru ili Novembru....😂
Koji opet bude obavezno prekinut, jer je nešto "iskrslo".... 😂
Ajd' dođi sutra, trebaš nam.... 👌
Par dana idem na posao, pa nastavljam da budem na " godišnjem odmoru".... 😃
Koji opet koristim da nešto radim oko kuće... 😃
Mnogo ljudi je dobilo otkaz u zadnje vrijeme, uopšte ne brinem, ovakvu "budalu" koja iskoči na izvol'te pritiskom na prekidač, teško će da nađu.... 😬
Što je najgore, nisam jedini, ima nas par u Firmi.....
Neženje, bez obaveza.. 😝
Danas odmaram.... 🍻
Tako da , želim Vam lep provod i druženje !!!!! 🍻

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh