Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Dešava sebaća što mi išao u susret malo više sasekao krivinu...

.Potpisujem , ocima nista ne vjerujem , ni pricama , dok ne opipam ako je zensko ili pruzim ruku ,ako je musko .jebes ovo online?![]()
Delphi Gold imaš za 100€ i rešio si problem sa dijagnostikom za sva vozila do 2021, a možeš da čekaš i ABS modul preko nje.Dokazana i proverena i koristi je brdo majstora i "majstora"Može i za 10e...
Daj potraži pa predloži neku, al' da valja...![]()
Obožavam da pomažem ljudima (Online i ovako), ako mi šef da slobodan dan svratiću, ne mogu ništa da obećam (Uvek mi nešto iskrsne ne planski, ovo je barem treći put što sam želeo da dođem na okupljanje forumaša ali eto videću šta kaže šef).Kako bre imas zivaca za nas? Svakom sve lepo objasnis!Bravo
Jel dolazis na nase druzenje u Pancevo , pa da se i zapravo upoznamo .jebes ovo online?![]()
Lično mogu da preporučim ovu dijagnostiku AutoMASTER EliteDelphi Gold imaš za 100€ i rešio si problem sa dijagnostikom za sva vozila do 2021, a možeš da čekaš i ABS modul preko nje.Dokazana i proverena i koristi je brdo majstora i "majstora"![]()