nesto2
Član
Nema hladovine. To je problemAko imaš mesta da parkiraš u hladovinu ne treba ti na struju.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Nema hladovine. To je problemAko imaš mesta da parkiraš u hladovinu ne treba ti na struju.
Kakva su iskustva sa auto friziderima?
Iskreno, nisam imao dodirne tacke sa tim ali ugrubo, meni treba nesto da drzi hladnocu na nekoj ohladjenij temperaturu nekih 8h dok auti stoji na parkingu. Jel vuce to cudo akumulator jako i jel postoji neki tipa da zaledim boce i da stavim u njega a one da odrzavaju hladnocu za to vreme pa da ne trosi akumulator?
Treba mi za jaja i tako neke stvari da mogu da prodajem u firmi a smene su po 8h pa da se ne pokvari u autu za to vreme
Са ауто фрижидерима нема искуства, али са термоизолованим кутијама имам. Пар њих, од стиропора дебљине са 3-4 прста, са све поклопцем који дихтује, даде ми ујак. У једној се на дну лепо упакују три замрзнуте дволитарске пластичне флаше, а у другој три од литре и по. Кад и у сред лета одем до вароши у пазар, у њима све остаје 'ладно само тако, па ако треба и читав дан. Мислим да ти аутомобилски фрижидери са напајањем од акумулатора не могу да ураде посао као неколико замрзнутих флаша у изолованим кутијама.Kakva su iskustva sa auto friziderima?
Ovi su dobriIma li neko iskustva sa onim sredstvima sto se sipaju u antifriz kad negde curi da sprece curenje?
Imam problem da negde suzi antifriz i zbog nepristupacnosti ne mogu tacno da utvrdim gde. Otprilike sam odredio, ali ne vidim tacno pa reko da ne bih rasturio pola kola da probam sa nekim sredstvom to da resim.
Nije mi to kod golfa, ovo je antara 2.0 cdti. Kod nje je sa prednje strane motora nabudzeno sve i svasta i treba mnogo da rasturam da bi tacno utvrdio gde pusta.Остаје могућност зачепљења хладњака/грејача кабине. Је ли код голфа цеви у хладњаку или саће?
Послато са 2406APNFAG помоћу Тапатока
Имам ја.Ima li neko iskustva sa onim sredstvima sto se sipaju u antifriz kad negde curi da sprece curenje?